Doğuş Perakende Grubu’nun multi-brand markası, dünyaca ünlü marka ve tasarımcıların buluşma noktası In-Formal, Raisa Vanessa imzalı özel kapsül koleksiyonunun lansmanını Ege Denizi ve Akdeniz’in buluştuğu büyüleyici Datça Yarımadası’nın en güzel koylarından birinde konumlanan D Maris Bay’de kutladı!

Baharı ve takip eden yazı yansıtan, gündüzden geceye taşınabilen tasarım seçkisi ile In-Formal’a özel tasarlanmış Raisa Vanessa imzalı kapsül koleksiyon D Maris Bay’in misafirlerine sunduğu özel program ile kutlandı.

Davetliler D-Maris Bay’in 10. Yıl Ritüelleri eşliğinde koleksiyonu keşfederken, otelin farklı konseptte plajlarını, birbirinden farklı lezzet duraklarını ve sunduğu birçok özel deneyimi de keşfettiler. 

Lüks moda markalarının seçkin koleksiyonlarını bünyesinde barındıran In-Formal’ın D Maris Bay’de konumlanan mağazasında, Raisa Vanessa Exclusive for In-Formal Koleksiyonu Kokteyli ile davetliler kapsül koleksiyon ile tanıştıktan sonra 10. Yıla özel imza kokteyller ve lezzetler ile D Maris Bay Zuma’da özel bir yemek ile iş birliğini kutladı.

Misafirler, Green Hill’de benzersiz bir gün batımı ritüeli; Manos’ta dilek tabakları ritüeli ve Maris Kitchen’ın benzersiz lezzetleri ile tüm koylara, maviliklere ve yeşilliklere hâkim The Bay Lounge’da 10. yıla özel kokteylleri gibi bu sezona özel bir çok 10. yıl kutlama ritüelini deneyimledi. D Maris Bay özel sürprizleri, yenilikleri ve ayrıcalıklı servisleri ile davetlilere unutulmaz günler yaşattı.

İç sesinizin rüyalarını gerçeğe dönüştürmek için yemyeşil bir doğanın içinde gizlenmiş maviliklerde D Maris Bayzamansız bir güzellik ve eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Yeni sezona kapılarını açan D Maris Bay tüm konuklarını 10. Yılını birlikte kutlamaya, 10. Yıl Ritüellerini deneyimlemeye davet ediyor. 

Editör: MURAT ÖZER