Kulaktan kulağa yayılarak sosyal medyada viral hale gelen romantik komedi Senden Başka (Anyone But You) filminin başrol oyuncusu Glen Powell, çekim esnasında yaşadıklarını anlattı.

“Romantik komediler tehlikeli bir spordur” diye esprili bir şekilde başlarından geçenleri anlatan Glen Powell, “Top Gun'da oynadım ve her türlü gösteriyi yapmak için hayatımı riske attım ama romantik komedinin daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Bu filmde köpekbalıklarıyla yüzdük. Sydney'in elinde örümcek olan bir sahne var. Örümcek onu gerçekten de ısırdı” diye konuştu.

Kendilerini beklenmedik bir şekilde Avustralya’da bulan Bea ve Ben’in, bir çiftmiş gibi davranmalarını konu alan “Senden Başka”, ülkemizde 23 Şubat’ta sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Başrollerinde Sydney Sweeney ve Glen Powell’ın yer aldığı, mükemmel başlayan bir ilk buluşmadan sonra birbirlerinden buz gibi soğuyan Bea ve Ben'in kendilerini beklenmedik bir şekilde Avustralya’da bir düğünde bulmalarını konu alan romantik komedi Senden Başka, çok yakında ülkemizde seyirciyle buluşuyor.  Kulaktan kulağa yayılarak sosyal medyada viral hale gelen ve hiçbir romantik komedinin yaratmadığı akımı kısa sürede yaratan filmin başrol oyuncusu Glen Powell çekim esnasında yaşadıklarını esprili bir dille anlattı.

 GLEN POWELL - SYDNEY SWEENEY 

GLEN POWELL: "HERKES SYDNEY'İN ROL YAPTIĞINI DÜŞÜNDÜ AMA ONU GERÇEKTEN DE ÖRÜMCEK ISIRDI"

Filmi Avustralya'da çektiklerini ve harika bir doğası olduğunu söyleyen Glen Powell, “Filmde Sydney'in elinde bir örümcek var. Örümcek onu gerçekten de ısırıyor ve bu yüzden de Sydney çığlık atmaya başlıyor.  Herkes onun rol yaptığını düşünüyor. Bunu gülerek anlatabiliyorum çünkü herkes gayet iyi’’ diyor.

"FİLMDE KÖPEKBALIKLARIYLA YÜZDÜK"

“Romantik komediler tehlikeli bir spordur” diyen Powell, başlarından geçenleri anlatmaya devam ediyor: “Top Gun'da oynadım ve her türlü gösteriyi yapmak için hayatımı riske attım ama romantik komedinin daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Bu filmde köpekbalıklarıyla yüzdük. Sydney Opera Evi'nin orada çekim yapıyorduk ve bana ‘Burası tüm Avustralya'nın en fazla köpekbalığı olan suyu’ dediler. Bu da yetmedi daha sonra helikopterle havaya kaldırıldık ve helikopter birdenbire titremeye başladı. Hepimiz bu normal mi diye düşünüyorduk. Her neyse, romantik komediler tehlikeli bir spordur. Bunu bilmelisiniz.”

EĞLENCELİ, SEKSİ VE GÖSTERİŞLİ BİR ROMANTİK KOMEDİ

Senden Başka’yı büyük, eğlenceli, seksi ve gösterişli bir romantik komedi filmi olarak tanımlayan ünlü oyuncu, “Eğer romantik komedileri seviyor ve sinemadan çıktığınızda güzel vakit geçirmeyi özlediyseniz bu film tam size göre’’ yorumunda bulunuyor.

Filmdeki partnerinden de övgü ile bahseden Glen Powell, Sweeney'nin yanında kendisini çok rahat hissettiğini söylüyor. Powell, "Bu yolculukta harika bir ortağın olmazsa olmazı, sersem gibi görünmekten korkmaması ve her zaman yanınızda olmasıdır. Sydney çok hassas biri. Her şeyini filme veriyor ve egosunu bir kenara bırakarak herkesin önünde şapşal gibi davranan ilk kişi oluyor bu da diğer oyuncu arkadaşlarımızın işini kolaylaştırıyor.”

Easy A, Friends With Benefits gibi filmlerin yönetmeni Will Gluck’un yönetmen koltuğuna oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Alexandra Shipp, GaTa, Hadley Robinson, Michelle Hurd, Dermot Mulroney, Darren Barnet, Bryan Brown ve Rachel Griffiths gibi isimler yer alıyor.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, “Senden Başka”, 23 Şubat’ta vizyonda olacak.

FİLMİN KÜNYESİ 

                   Yönetmen: Will Gluck                   

Hikâye: Ilana Wolpert

Senaryo: Ilana Wolpert and Will Gluck 

Yapımcılar: Will Gluck 

Joe Roth

Jeff Kirschenbaum

Uygulayıcı Yapımcılar: Alyssa Altman 

Jacqueline Monetta

Catherine Bishop

Natalie Sellers

Charlie Corwin

Sidney Kimmel

Mark O’Connor

Sydney Sweeney

Jonathan Davino

Oyuncular:  Sydney Sweeney 

            Glen Powell

                      Alexandra Shipp

GaTa

Hadley Robinson 

Michelle Hurd

Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili... Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili...

Dermot Mulroney

Darren Barnet

Bryan Brown

        ve Rachel Griffiths    

Editör: MURAT ÖZER