Sevgililer Günü’nün ruhunu yansıtan mükemmel GUESS seçkileriyle aşkınızı ilan edin. GUESS’in şık Sevgililer Günü seçkisinde yer alan saten gecelikler, dantel büstiyerler, pijamalar ve romantik takı setleri sevdiklerinizi mutlu edecek.

AMAMI -  MODERN LOVE

TAKI

GUESS Sevgililer Günü takıları sevdiklerinize olan sevginizi göstermenin en güzel yolunu sunuyor. GUESS’in bu sezonki takı koleksiyonu, özel GUESS motifleri ve Modern Love, Amami, All of Us, Knot You, Perfect ve Love Guess gibi eşsiz koleksiyonlarla zenginleşiyor.

SAN VALENTINO

GUESS’TEN SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL SEÇKİ

Özellikle Modern Love, aşıklar arasındaki sonsuz bağı sembolize eden büyük düğümlü parçalarla dikkat çekiyor.

SAN VALENTINO - MODERN LOVE

Canlı pembe, yeşim, yeşil, turuncu ve klasik renkler tasarımlara cesur bir hava katarken, ikonik GUESS logosunu taşıyan zincirler ise altın rengi ve gümüş rengi seçenekleriyle öne çıkıyor.

SAN VALENTINO - AMAMI COLLECTION

AMAMI (Love Me) koleksiyonunda yer alan zarif halka ve damla formlu küpeler aşkı simgelerken, kalp şekillerini temel alan uzun zincirler, yüzükler ve kolyelerle birleşiyor. Değerli taşlar ve gerçek barok sedeflerle süslenen bu özel koleksiyon, aşkın neşesini ve güzelliğini içtenlikle yansıtıyor.

İÇ GİYİM

Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani" Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani"

GUESS ‘La Vie en Rosie’ ve ‘C’est Chic’ Sevgililer Günü koleksiyonları, kadının zarafetini ve güzelliğini özel bir şekilde kutluyor. Eşsiz tasarımları, baskıları ve materyalleriyle bu romantik koleksiyon, ince detaylarıyla duyguları harekete geçiriyor.

GUESS SEÇKİLERİYLE AŞKINIZI İLAN EDİN...

Klasik dantel büstiyerlerden body'lere, kısa veya uzun ipek pijama takımlarına uzanan koleksiyon, zarif çiçek desenlerinden doğadan ilham alan figürlere kadar geniş bir yelpazede ön plana çıkıyor. Sofistike tasarımlarıyla şıklığı ve aşkı bir araya getiriyor.

Hayatınızdaki özel kişiyi şımartmak veya kendinizi mutlu etmek istediğinizde, bu özel iç giyim koleksiyonu, Sevgililer Günü için aradığınız mükemmel hediye seçeneği haline gelecek. Pre SS 24 takı ve iç giyim koleksiyonlarını, resmi GUESS web sayfasında, GUESS mağazalarında ve seçili satış noktalarında keşfedin.

Editör: MURAT ÖZER