10 Haberleri

10 haberleri ve güncel 10 gelişmeleri, 10 ile ilgili tüm video, 10 fotoğrafları ve 10 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "1 Ocak 2023- 1 Kasım 2023 itibarıyla bölücü terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 3 bin 54'ü şehir, ...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Açık ve net söylemek gerekirse Gazze’de tam 28 gündür insanlığa karşı suç işlenmektedir” dedi.   

MÜZİK

Süperstar Ajda Pekkan, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk 10. Yıl Konserlerinde sahneye çıktı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserlerinde keyifli bir akşama imza attı.

MAGAZİN

URBAN Care 10. Yılını Çağla Şıkel ve Enis Arıkan’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede Mabel Matiz konseriyle kutladı.

MAGAZİN

Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO, 13 Ekim 2023 Perşembe günü 10. yılını keyifli bir davet ile kutladı.

CEMİYET

Shangri-La’nın, 2013'te İstanbul’da kapılarını açan oteli Shangri-La Bosphorus, Istanbul 10. yıl dönümünü Shang Palace’da benzersiz bir davetle kutladı.

GÜNCEL

Ataşehir'de, 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle yargılanarak 10 ay hapis cezasına çarptırılan ve...

GÜNCEL

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin açıkladığı barış formülüne ilişkin 10 şartı tüm detaylarıyla paylaştı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dünya Türk İş Konseyi 10'uncu Kurultayı'nda konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Dünya Türk İş Konseyi 10.Kurultayı'na katıldı.

GÜNCEL

Libya’da meydana gelen sel felaketinde 2 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği, 10 bin kişinin ise kayıp olduğu duyuruldu.