25 Haberleri

25 haberleri ve güncel 25 gelişmeleri, 25 ile ilgili tüm video, 25 fotoğrafları ve 25 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

İletişim Başkanlığı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nce, yüzde 25 kira zammı sınırının kaldırılacağı iddiasının manipülasyon içerdiği açıklandı.

İş Dünyası

25 yıllık geçmişiyle gemi taşımacılığında adını dünyaya duyuran Palmali Holding, başarılarını yeni yılda da sürdürecek.

EKONOMİ

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Kasım 2023 dönemine ilişkin Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması'nın sonuçlarını açıkladı.

GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) 52'nci Milli Günü resepsiyonuna katıldı.

EKONOMİ

Tahincioğlu Gayrimenkul, tüm projelerinde kasım ayı boyunca geçerli, ‘EFSANE Değil EVSANE’ indirim kampanyasını başlattı.

İş Dünyası

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, sektördeki gelişmeler ve kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sona erdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2,5 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamada bulundu. 

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi tam 25 gündür insanlık suçu işliyor. Devletler savaş hukukuna uymakla mükelleftir. Türkiye olarak ilk günden bu...

EKONOMİ

Bitcoin 34.600$ seviyelerinden alıcı bulurken üst üste sekiz gündür yükselerek ocak ayından bu yana en iyi seriyi yakaladı.

SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: İstanbul'un 25 ilçesinde düzenlenen narkotik operasyonlarında 104 şüpheli yakalandı.

EKONOMİ

Türkiye  Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından, aylık TL mevduatın payında artış hedefi yüzde 2'den yüzde 2,5'e yükseltildi.