Brussels Haberleri

Brussels haberleri ve güncel Brussels gelişmeleri, Brussels ile ilgili tüm video, Brussels fotoğrafları ve Brussels haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson güveni yeniden inşa etmek için önemli adımlar attıklarını belirtti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de Norveçli mevkidaşı Espen Barth Eide ve İsveçli mevkidaşı Tobias Billström ile bir araya geldi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Belçika’da dün Avrupa Birliği Göç ve İçişleri Komiseri Ylva Johansson ile bir araya geldi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Belçika’da Avrupa Birliği Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile bir araya geldi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Brüksel'de Avrupa Birliği Göç ve İçişleri Komiseri Ylva Johansson ile bir araya geldi.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, genel başkanlığını yaptığı Fidesz partisinin kongresinde konuştu...

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Belçika’nın başkenti Brüksel’de TÜBİTAK Ufuk Avrupa Proje Pazarı açılışında konuştu.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Küresel Geçit Forumu’na katıldı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Küresel Geçit Forumu’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e geldi.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, bugün yaptığı paylaşımda Avrupa Birliği’nin George Orwell’in ünlü romanı 1984’teki gibi bir dünya yaratmaya çalıştığını belirtip...

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, AB’nin uzun vade bütçesinin tükenmesine dikkat çekip “Bütçeye ne oldu? Para nerede, Avrupa Komisyonu?” paylaşımını yaptı.