Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türk sinemasının oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi...

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını...

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Bizim Şanlıurfa'ya borcumuz var. Şanlıurfa'daki esnafa, taraftarımıza ve güzel insanlara borçluyuz" dedi.

GENEL

İsrail’in saldırılarının 6’ncı ayında OCHA İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Martin Griffiths'den açıklama...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2024 Mart ayı dış ticaret verilerine ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Britanya Ordusu’ndan emekli Tümgeneral Charlie Herbert, 7 World Central Kitchen (WCK) çalışanının öldürülmesiyle sonuçlanan İsrail saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Jülide Kural, sanatçı Kadir İnanır'ın durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze’de World Central Kitchen’ın (WCK) 7 çalışanının hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan İsrail saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı mart ayı enflasyon verilerine ilişkin açıklama yaptı.

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "31 Mart seçimlerinin mesajlarını derinlemesine okuyacağız" dedi.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, World Central Kitchen (WCK) çalışanlarına yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, World Central Kitchen’ın (WCK) 7 çalışanının öldürüldüğü saldırıya ilişkin açıklama yaptı.