Araştırma Haberleri

Araştırma haberleri ve güncel Araştırma gelişmeleri, Araştırma ile ilgili tüm video, Araştırma fotoğrafları ve Araştırma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Haftanın ortasına ve en önemli gününe geldik. Bugün ABD Merkez Bankası Fed, 1,5 aylık aranın ardından TSİ 21.00’da faiz kararını...

EKONOMİ

Lider kripto para birimi Bitcoin, 2023 yılından bu yana en iyi iki haftasını geçirdi ve geçtiğimiz haftayı %15’lik bir yükselişle...

EKONOMİ

Bitcoin 34.600$ seviyelerinden alıcı bulurken üst üste sekiz gündür yükselerek ocak ayından bu yana en iyi seriyi yakaladı.

EKONOMİ

Haftanın son iş gününde dalgalı geçen bir haftanın ardından Bitcoin, 27.550$, Ethereum ise 1.630$ seviyesinde fiyatlanıyor.

EKONOMİ

SEC’in Bitcoin ETF kararının ardından Bitcoin yeni güne 26.000$ seviyesinde başladı.

GÜNCEL

Rusya Araştırma Komitesi (SLEDCOM), paramiliter örgüt Wagner’in lideri Yevgeny Prigozhin’in Tver bölgesinde düşen uçakta olduğunu doğruladı.

EKONOMİ

Uzun süredir yatay hareketlilik gösteren Bitcoin dün kritik direnç 29.500$ seviyesinin üzerine çıksa da kalıcılık sağlayamadı.

EKONOMİ

Gate.io Türkiye Araştırma Müdürü Sevcan Dedeoğlu, Ödeme hizmetleri sağlayıcısı PayPal'in dolara endeksli sabitkoin duyurusunun, kripto piyasalarının gündemini değiştirdiğini belirtti.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK'ın ortaokul ve lise öğrencileri için düzenlediği, araştırma projeleri yarışmasının ödül törenine katıldı.

EKONOMİ

Kripto para platformu Gate TR Araştırma Müdürü Sevcan Dedeoğlu, sektörde mayıs ayında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

GÜNCEL

Alman Federal İstatistik Bürosu'nun (Destatis) tatil yapılabilecek ülkeleri konaklama ve günlük giderler açısından kıyasladığı çalışmasına göre, Türkiye'nin bir Alman turist...