Attacks Haberleri

attacks haberleri ve güncel attacks gelişmeleri, attacks ile ilgili tüm video, attacks fotoğrafları ve attacks haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 33 bin 37 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze’de World Central Kitchen’ın (WCK) 7 çalışanının hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan İsrail saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye gemiyle gıda taşıyan sivil toplum kuruluşu World Central Kitchen (WCK) Gazze’de öldürülen aralarında 7 çalışanının kimliklerini açıkladı.

GENEL

Dünya liderleri ve uluslararası örgüt yetkilileri Gazze’de hayatını kaybeden 7 World Central Kitchen (WCK) görevlisi için başsağlığı mesajları paylaştı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dün gece düzenlediği basın toplantısında Refah kentine olası kara operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, “İsrail ile aynı hedeflere sahibiz, Hamas'ın yenilgiye uğratılması. Ancak Refah'ta büyük bir kara operasyonu bunu başarmanın...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 32 bin 226 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail meclisindeki Dış İlişkiler ve Savunma Komitesi’nde açıklama yaptı...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD televizyonuna verdiği röportajda İsrail-Hamas savaşına ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının 100’üncü gününde açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.