Basın Haberleri

basın haberleri ve güncel basın gelişmeleri, basın ile ilgili tüm video, basın fotoğrafları ve basın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Pentagon Basın Sözcüsü Pat Ryder, düzenlediği basın toplantısında Gazze’de kurulması planlanan geçici limana ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ülkenin kuzeyindeki Bilbao kentinde basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD ziyaretini Türkiye’nin Vaşington Büyükelçiliği konutunda dün Türk basın mensuplarına değerlendirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile görüştü. İki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, düzenlediği basın toplantısında Çin-ABD, Çin-Rusya ilişkilerini, Tayvan ve Gazze’deki insani trajediyi değerlendirdi.

EKONOMİ

Akbank LAB’in yenilenen merkezi, Girişimcilik Haftası kapsamında Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce’nin ev...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’ne yaptığı resmi ziyarette Ulusal Meclis Başkanı Adama Bictogo ile ortak basın toplantısı düzenledi.

ASAYİŞ

İstanbul Valisi Davut Gül, bugün valilik binasında 2023 ve 2024 yılında meydana gelen asayiş olaylarıyla ilgili açıklama yaptı.

MAGAZİN

Kazak sanatçı Dimash Qudaibergen, RAMS Global ana sponsorluğunda, 24 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumu’nda 40 bin kişiye dev bir konser verecek.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta düzenlediği basın toplantısı ile MSB'nin bir haftalık faaliyetlerini anlattı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, talk show programına katılmak için gittiği New York kentinde basın mensuplarına açıklama yaptı...