Bodrum Haberleri

bodrum haberleri ve güncel bodrum gelişmeleri, bodrum ile ilgili tüm video, bodrum fotoğrafları ve bodrum haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Candan Erçetin, önceki akşam Kerkisolfej Organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.Yıl Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Dilek Odabaş, İtalya-İsviçre-Hırvatistan yurtdışı seyahat tatilinden sonra rotasını Çeşme ve Bodrum’a çevirdi.

MÜZİK

Ünlü tasarımcı Nil Uzun, Bodrum'daki Momo Beach’te görüntülendi.

MÜZİK

Bodrum Yalıkavak Günay’da sahne alan Özcan Deniz kendisini dinlemeye gelenlere yine unutulmaz bir gece yaşattı.

MÜZİK

Pop müziğinin sevilen ismi Kenan Doğulu, 2 Ağustos Çarşamba akşamı Bodrum Antik Tiyatro’da unutulmaz bir konsere imza attı.

MODA

Geçtiğimiz yıl Bodrum Yalıkavak Marina’da ikinci şubesini açan Mackenzie Child’s, önceki akşam Türkiye'deki 10’uncu yılını kutladı.

MAGAZİN

Geçtiğimiz yaz sürpriz şekilde evlenen Petek Ertüre ve Serdar Oal çifti önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki Miya Beach'te görüntülendi.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Kerkisolfej'in düzenlediği BtcTurk 10.Yıl konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da bu yaz ikinci kez sahne aldı. 

MÜZİK

Rock müziğin Türkiye'deki en önemli temsilcilerinden Duman, önceki akşam BtcTurk 10.Yıl Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatrosu'nda sahne aldı.

CEMİYET

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlenen özel bir parti ile kutladı.   

MEKAN

Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Ersev Demiröz, “Geçen yıl İstanbul’un listeye girmesi hepimiz için mutluluk ve gurur vericiydi. Biz de...

EKONOMİ

Turizm sektörünün öncü oyuncularından TatilBudur, temmuz ayında en çok tercih edilen tatil rotalarını açıkladı.