Brükselde Haberleri

brükselde haberleri ve güncel brükselde gelişmeleri, brükselde ile ilgili tüm video, brükselde fotoğrafları ve brükselde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Belçika’nın başkenti Brüksel’de TÜBİTAK Ufuk Avrupa Proje Pazarı açılışında konuştu.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Belçika’nın başkenti Brüksel’de resmi temaslarda bulundu.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Küresel Geçit Forumu’na katıldı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Küresel Geçit Forumu’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e geldi.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de AB Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Belçika Ulusal Kriz Merkezi, Brüksel’de bugün akşam silahlı saldırı meydana geldiğini ve 2 kişinin saldırıda hayatını kaybettiğini duyurdu.

SPOR

EURO 2024 Elemeleri F Grubu'nda Belçika ile İsveç'in Kral Baudouin Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği mücadele, başkent Brüksel'de meydana gelen silahlı...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci gün oturumlarına katıldı.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye’nin Avrupa Birliği (AB) Daimi Temsilciliği’ni ziyaret etti.

GENEL

 Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, göç ve iltica krizine ilişkin dün Brüksel’de yapılan toplantıda anlaşmaya vardı.

GENEL

NATO, Genel Sekreter Jens Stoltenberg ile dün Brüksel’de İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın ardından, Brüksel'de görevli Türk gazetecilerle NATO Karargahı'nda bir araya geldi.