Brükselde Haberleri

brükselde haberleri ve güncel brükselde gelişmeleri, brükselde ile ilgili tüm video, brükselde fotoğrafları ve brükselde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir araya geldi. brussels nuclear energy summit

GÜNCEL

Dışişleri  Bakanı Hakan Fidan, Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenecek Birinci Nükleer Enerji Zirvesi'ne katılacak.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel'de Polonya Savunma Bakanı Wladyslaw Kosiniak-Kamysz ile görüştü.

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel'de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci oturumuna katıldı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın birinci oturumuna katıldı.

GENEL

Avrupa Birliği ülkelerinin liderleri bugün Brüksel’de AB Konseyi Özel Zirvesi’nde (EUCO) Ukrayna’ya yapılacak 50 milyar Euro'luk ek yardım konusunda anlaştı.

GÜNCEL

Yemen Dışişleri Bakanı Ahmed Avad bin Mubarak bugün Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Birliği (AB) Siyasi ve Güvenlik Komitesi’nde konuştu.

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısına katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de Norveçli mevkidaşı Espen Barth Eide ve İsveçli mevkidaşı Tobias Billström ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de Estonya Dışişleri Bakanı Margus Tsahkna ve Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı İgli Hasani görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya geldi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Brüksel'de Avrupa Birliği Göç ve İçişleri Komiseri Ylva Johansson ile bir araya geldi.