Büyüleyici Haberleri

büyüleyici haberleri ve güncel büyüleyici gelişmeleri, büyüleyici ile ilgili tüm video, büyüleyici fotoğrafları ve büyüleyici haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Kenan Doğulu, vazgeçilmez bir yaz klasiği haline gelen Caresse Bodrum’da gerçekleşen konserinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

DİZİ

Netflix, heyecanla beklenen dizisi Zeytin Ağacı’nın 2. Sezonunu bu akşam Yeniköy’de yer alan Azur Restoran’da gerçekleştirdiği bir yemekle kutladı.

MODA

Lüks mücevher tasarımının benzersiz ismi ve yaratıcı vizyonuyla tanınan Begüm Khan, dünyaca ünlü Caviar Kaspia ile sınırları aşan bir iş...

MODA

Genç ve özgür stillerin yaratıcısı Koton, özgün stiliyle dikkat çeken sosyal medya fenomeni Sima Tarkan ile iş birliği koleksiyonlarına bir...

MAGAZİN

Hadise, yoğun konser maratonuna kısa bir ara vererek büyüleyici Altaussee köyünde bulunan dünya lideri sağlık merkezi Mayrlife Altaussee’da detoks kampına...

MÜZİK

Ege'nin incisi Bodrum'da, büyüleyici doğal güzellikleriyle ünlü Mezra, bu yaz unutulmaz bir müzik ve eğlence deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

MODA

Global moda markası DeFacto ve marka yüzü Afra Saraçoğlu, sıcak yaz günlerinin favorisi olacak yeni koleksiyonun reklam filminde yeniden buluştu.

MODA

Kurban Bayramı’nı şık ve modern tasarımlarla karşılayan Ariş’in trendy tasarımları, günün her anında şık görünmenizi sağlayacak.

MODA

adL Night Zoom x Mert Aslan birlikteliğinin 10. yılı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen göz kamaştıran bir defile ile kutlandı.

CEMİYET

adL Night Zoom x Mert Aslan birlikteliğinin 10. yılı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen göz alıcı bir defile ile kutlandı.

MODA

adL Night Zoom x Mert Aslan birlikteliğinin 10'uncu yılı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen özel bir defile ile kutlandı.

MODA

Selena Gomez 77. Cannes Film Festivali'nde Emilia Perez filminin fotoğraf çekiminde Messika mücevherleri ile büyüleyici bir görünüm sergiledi.