Ceosu Haberleri

ceosu haberleri ve güncel ceosu gelişmeleri, ceosu ile ilgili tüm video, ceosu fotoğrafları ve ceosu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Pegasus Hava Yolları, ch-aviation tarafından “Dünyanın 4. En Genç Uçak Filosu 2024” ve “Avrupa'nın 4. En Genç Uçak Filosu 2024”...

İş Dünyası

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper, önceki gün 'Dünya Ekonomik Forumu’nun en ilgi çeken açık oturumları arasında yer alan “Avrasya için...

EKONOMİ

Ülker CEO’su Mete Buyurgan, "Aldığımız birincilik, sürdürülebilirlik yolculuğumuzda bizlere büyük bir motivasyon kaynağı oldu" dedi.

EKONOMİ

ODS Consulting Group CEO’su Arzu Seçkin, “Geliştirdiğimiz stratejilerle şirketlerin zaman ve para kayıplarının önüne geçiyoruz” dedi.

GENEL

Boeing Başkanı ve CEO'su Dave Calhoun ve şirket liderleri tüm çalışanlarla güvenliğin önemine yönelik toplantı düzenledi.

EKONOMİ

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, Gayrimenkul yatırımı öncesinde ayrıntılı bir araştırılma yapılması gerektiğini belirtti.

İş Dünyası

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Koton’un Yaşama Saygı manifestosu ve Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı COP28’e ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CEMİYET

Beymen Chocolate için önceki gün Morini İstanbul’da düzenlenen davete Emel Ayaydın, Yelda Tiftik, Buse Terim'inde aralarında yer aldığı çok sayıda...

GENEL

Kripto borsası Binance’nin kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, hakkındaki kara para aklama suçlamalarını kabul ederek istifa etti.

EKONOMİ

Emirates Grubu, şimdiye kadarki en iyi altı aylık finansal sonucunu açıkladı...

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini lüksün bu topraklardaki 500 yıllık yolculuğuna ışık tutan küresel bir projeyle kutluyor.

CEMİYET

La Prairie, kozmetiğin ilerisinde güzelliği yüceltmenin ve yaşamı zenginleştirmenin sırlarını cemiyet ve iş dünyasından bir çok ünlü isim ile paylaştı.