En Haberleri

en haberleri ve güncel en gelişmeleri, en ile ilgili tüm video, en fotoğrafları ve en haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından bu yıl 'Toplum 5.0' temasıyla düzenlenen 2'inci İstanbul İnsan Kaynakları Forumu, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

GÜNCEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, “Anlaşma imzalandı. Birleşik Krallık, tarihteki en gelişmiş savaş uçaklarından birinin geliştirilmesine öncülük edecek" dedi.

MAGAZİN

L'Occitane en Provence, görme engeli bulunan aktris, yazar, akademisyen ve insan hakları aktivisti Aria Mia Loberti ile iş birliği yaptığını...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin,  dün BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid en-Nehyan ile bir araya geldi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen '1'inci Elektronik Harp Sempozyumu'na katıldı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin il bazında GSYH istatistiklerini açıkladı.

MAGAZİN

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlü isimler, birbirinden şık kıyafetleri ve harika saçlarıyla Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdiler.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kasım ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bolat: "Kasımda tarihimizin en yüksek aylık ihracat rekorunu kırdık" dedi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verileriyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Dubai'de bugün başlayan 2023 Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nın (COP 28) açılışında konuştu.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verileriyle ilgili açıklamada bulundu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.