49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu gece sahiplerini buldu! Ödül töreni öncesinde ünlü isimler, birbirinden şık kıyafetleri ve harika saçlarıyla Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdiler.

Ceyda Ateş Toplusoy'dan birbirinden özel açıklamalar... Ceyda Ateş Toplusoy'dan birbirinden özel açıklamalar...

ESER YENERLER - BERFU YENENLER 

Pantene Hydra Glow serisinin Avrupa’da çok beğenilen ürünü Pantene Gece Serumu da ilk kez Pantene Altın Kelebek gecesinde ihtişamlı bir şov ile tanıtıldı.

HAFSANUR SANCAKTUTAN - KEREM BÜRSİN

Yetenekleri, başarıları ve güçleri ile tanıdığımız Türkiye’nin sevilen sanatçıları, yılın en görkemli gecesi 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüllerine kavuştu.

İMER ÖZGÜN - SALİH BADEMCİ

Hürriyet Gazetesi ve Pantene iş birliğiyle düzenlenen tören öncesi Kırmızı Halı’da ünlü isimler, şıklıklarıyla ve kombinlerini tamamlayan güçlü ve sağlıklı görünen saçlarıyla göz doldurdu.

İREM DERİCİ - GÖKHAN FIRAT

Pantene aynı zamanda bir ilke imza atarak Hydra Glow ailesinin saç bakım rutinlerini değiştirecek en yeni inovasyonu Pantene Gece Serumu’nu da bu büyüleyici gecede tanıttı ve katılımcıların büyük ilgisini topladı.

SİNAN GÜLERYÜZ - ÖZGE ÖZDER 

Salih Bademci - İmer Özgün, İrem Derici - Gökhan Fırat, Berfu - Eser Yenenler, Kerem Bürsin - Hafsanur Sancaktutan, Özge Özder - Sinan Güleryüz, gibi pek çok ünlü çiftler Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdi.

Editör: MURAT ÖZER