Erkek Haberleri

erkek haberleri ve güncel erkek gelişmeleri, erkek ile ilgili tüm video, erkek fotoğrafları ve erkek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Antalya'da ilklerin yaşanacağı Dünya Yürüyüş Şampiyonası başladı. Günün ilk 2 yarışması olan U20 Kadın ve Erkek 10 kilometre yarışmaları tamamlanırken,...

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Foça Halk Buluşması'na katıldı.

MODA

GUESS, çevre dostu, şık ve heyecan verici 2024 İlkbahar & Yaz Erkek ve Kadın Beachwear koleksiyonu ile yaz mevsimine giriş...

MODA

Ace Nayman, İlkbahar - Yaz koleksiyonu “Soft-Morphe” keyifli davet ile tanıttı. Davete, moda ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı.

MODA

Çağdaş ve dinamik tasarımların öne çıktığı Vakko İlkbahar/Yaz 2024 Erkek Koleksiyonu zamansız, konforlu ve şık bir yolculuğa çıkarıyor.

MODA

Calvin Klein, İlkbahar 2024 erkek giyim koleksiyonu kampanya yüzü, dünyaca ünlü aktör ve müzisyen Idris Elba oldu...

MODA

Damat Tween, erkek modasında trendleri belirleyen dünyaca ünlü fuar Pitti İmmagine Uomo’da ilgi odağı oldu.

SPOR

Galatasaray, Erkek Voleybol Takımı forma sponsorluk anlaşması imzaladı.

MODA

YSL Beauty’nin, yeni doldurulabilir erkek parfümü MYSLF’i kutladığı özel davete, başarılı oyuncu Mert Ramazan Demir ve sanatçı Melike Şahin katıldı.

EĞİTİM

Edinburgh Dükü Prens Edward, bugün İstanbul’da tarihi Kabataş Erkek Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi.

MODA

GUESS 2023 sezonunun Sonbahar-Kış koleksiyonu bizi keşfedilmemiş sokaklara, zihinlerin ve ufukların çok çeşitli dünyalara açıldığı uzak yerlere götürüyor.

SPOR

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası yarı final maçında İsveç'i 105-84 yenerek finale yükseldi.