Eşi Haberleri

eşi haberleri ve güncel eşi gelişmeleri, eşi ile ilgili tüm video, eşi fotoğrafları ve eşi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

İş insanı Esra Çiftçi Aslan ve eşi Ahmet Turan Aslan yakın arkadaşları olan ve iş ortağı Emir Sarıgül’ü evlerinde iftar...

CEMİYET

Mert Özlenir ile Nazlı Selin Şengel geçtiğimiz gün Four Seasons Hotel Beşiktaş’ta düzenlenen nikah töreni ile evlendiler.

CEMİYET

Mert Özlenir ile Nazlı Selin Şengel geçtiğimiz gün Four Seasons Hotel Beşiktaş’ta düzenlenen nikah töreni ile evlendiler.

GENEL

Türkiye Cumhuriyeti’nin Prag’da bulunan büyükelçilik konutunun hikayesi ve Türk-Çek ilişkilerinin tarihçesi kitaplaştırıldı.

GÜNCEL

Eyüpsultan’daki kazayla ilgili oğlu ve eski eşi Eylem Tok ABD'ye kaçan Bülent Cihantimur, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

GENEL

Emine Erdoğan, "Değişime ve dönüşüme öncülük eden emektar tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten tebrik ediyorum" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Konferansı (COP29) Başkanı Mukhtar Babayev ile görüştü.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla 'Kadın, Barış ve Güvenlik' temalı panel düzenlendi.

GENEL

Rus muhalif lider Aleksey Navalni’nin eşi Yulia Navalnaya, resmi sosyal medya hesabından video yayınladı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'de bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Konseyi toplantısı öncesi açıklama yaptı.

GENEL

Rusya’da dün hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalny’nin eşi Yulia Navalnaya, dün Almanya’da basına konuştu.