Forum Haberleri

forum haberleri ve güncel forum gelişmeleri, forum ile ilgili tüm video, forum fotoğrafları ve forum haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Mısır'ın Şarm El-Şeyh kentinde Rixos Hotels Egypt ev sahipliğinde düzenlenen Afrika Turizm Forumu başladı...

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Semerkant'ta düzenlenen, Asya Kadın Formu Açılış Töreni'ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul'da düzenlenen 'Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'nda konuştu.

GENEL

Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Alexandra Papadopoulou, Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'na Yunanistan’dan gerçekleştirdiği videolu bağlantı ile katılım sağladı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, ABD ile Suudi Arabistan arasında görüşülen paket anlaşmanın birden fazla bileşeni olduğunu belirtti.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile birlikte Özbekistan’da 3. Taşkent Uluslararası Yatırım Forumu'nun açılışına katıldı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan’da düzenlenen 'Dünya Ekonomi Forumu' seremonisinde konuştu.

İş Dünyası

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper, önceki gün 'Dünya Ekonomik Forumu’nun en ilgi çeken açık oturumları arasında yer alan “Avrasya için...

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul'da gerçekleştirilen TRT World Forum 2023'e katıldı.

GENEL

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen TRT World Forum 2023 başladı. Forumun açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’nın Barselona kentinde Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile görüştü

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sakarya Sahası'nda bugün itibarıyla şebekemize günlük 4 milyon metreküplük bir gaz akışı mevcuttur"...