Forum Haberleri

forum haberleri ve güncel forum gelişmeleri, forum ile ilgili tüm video, forum fotoğrafları ve forum haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Akkuyu Nükleer A.Ş Genel Müdürü Anastasia Zoteeva, Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen ATOMEXPO-2024 Forumu’nda açıklamalarda bulundu.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın Soçi kentinde, Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü'de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev ile görüştü.

İş Dünyası

Koton kurucu ortağı Gülden Yılmaz, Koton, 2016 yılında “BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri”ni ülkemizde imzalayan ilk şirketlerden biri" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve yaklaşık 2,5 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık' başlıklı panelde konuştu.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu tamamlandı. Kapanış programında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Ramazandan önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda çaba var" dedi.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nda 'ADF Talks'ta konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC'nin egemenliğinin diğer ülkeler tarafından kabul edilmesi gerektiğini vurguladı.

GÜNCEL

Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisini Gezen İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bu, İsrail'in yürüttüğü yalan siyasetini deşifre etmeye yönelik bir sergi" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl Antalya'da 3'üncüsü düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu (ADF) 2024'ün açılışına katıldı.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'na katılan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 'ADFTALKS' etkinliğine katıldı.

İş Dünyası

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper, önceki gün 'Dünya Ekonomik Forumu’nun en ilgi çeken açık oturumları arasında yer alan “Avrasya için...