Gülnur kamaşak Haberleri

gülnur kamaşak haberleri ve güncel gülnur kamaşak gelişmeleri, gülnur kamaşak ile ilgili tüm video, gülnur kamaşak fotoğrafları ve gülnur kamaşak haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) üyeleri İstanbul Valisi sayın Davut Gül’ün kıymetli eşi Gülden Gül hanımefendiyi ziyaret etti.

CEMİYET

İş, cemiyet ve siyaset hayatının önde gelen isimlerinden Esra Çiftçi Aslan, özel bir davette dostları ve Türk/Dünya İş Kadınları ailesi...

CEMİYET

TESYEV Başkanı Dr. Murat Aksu tarafından geçtiğimiz gün Shangri-la İstanbul Otel’de iftar daveti düzenledi.

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen siması iş insanı Aslı Sarar Aydın, üye olduğu TUDİP derneğine ev sahipliği yaptı...

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen simaları Aslı Sarar Aydın ve eşi Özcan Aydın geçtiğimiz gün yakın dostlarına akşam yemeği verdi.

İş Dünyası

Cemiyet hayatının ünlü simaları Demet Sabancı Çetindoğan, İNTİSAD Başkanı Selahattin Par yeni proje çalışmaları için Gülnur Kamaşak ve kızı Naz...

İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) Ordu’da, Ordu Sanayi ve Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunda, Girişimci Kadınlar Zirvesi'nde buluştu.

İş Dünyası

Türk-Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) heyeti, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti.

CEMİYET

TÜDİP, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 85’inci yıl dönümünde Tarihi Pandeli Lokantası’nda anma programı düzenledi.

CEMİYET

Ünlü müzayedeci Uğur Batur, geçtiğimiz gün Lale Müzesi’nde Bir Umut Derneği yararına öğlen yemeği ve müzayede düzenledi.

CEMİYET

Cemiyet hayatının önde gelen simaları Six Senses Kocataş’ta bir araya gelerek akşam yemeği yediler.