Gerçekleştirdi Haberleri

gerçekleştirdi haberleri ve güncel gerçekleştirdi gelişmeleri, gerçekleştirdi ile ilgili tüm video, gerçekleştirdi fotoğrafları ve gerçekleştirdi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ISS'de bilimsel deneylerini sürdüren Türk astronot Alper Gezeravcı ile canlı bağlantı gerçekleştirdi.

EKONOMİ

Kongo Demokratik Cumhuriyeti topraklarında projelere imza atan Miller Holding iştiraki Milvest, Kinşasa Kongre ve Finans Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Maslak'taki ofisinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve kulüp başkanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

SPOR

TFF'nin Levent'teki binasında olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

MODA

Moda Tutkusu x Love my body markasının sezon kutlaması geçtiğimiz akşam Hakkasan İstanbul’da gerçekleştirildi.

EKONOMİ

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Türk savunma ve havacılık sanayisinin kasım ayında 484 milyon 907 bin dolar ihracat gerçekleştirdiğini açıkladı.

SonDakika

İletişim Başkanlığı: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yarın yapılacak Gazze gündemli Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi toplantısı öncesinde Birleşmiş Milletler Genel...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MAGAZİN

Prime Video, Türk Original filmi Bihter’in galasını önceki gün Sait Halim Paşa’da ihtişamlı bir davetle gerçekleştirdi...

SİNEMA

Prime Video, Türk Original filmi Bihter’in galasını 15 Kasım Çarşamba günü Sait Halim Paşa’da ihtişamlı bir davetle gerçekleştirdi.