Hayatını Haberleri

hayatını haberleri ve güncel hayatını gelişmeleri, hayatını ile ilgili tüm video, hayatını fotoğrafları ve hayatını haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Beyaz Saray ve ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ve 133 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı.

GÜNCEL

Türk sinemasının usta oyuncularından Bahar Öztan (61) yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şırnak ziyaretimizin ardından yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden polis memurumuza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı memurlarımıza acil şifalar diliyorum.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 31 bin 45 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırıların 151. gününde 30 bin 631 sivilin hayatını kaybettiğini...

GÜNCEL

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde Riçhter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

GÜNCEL

UNICEF İcra Direktörü Catherine Russell Gazze’de 10 çocuğun yetersiz beslenme ve susuzluktan hayatını kaybetmesine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Kolombiya Devlet Başkanı Petro, dün Gazze’de yardım almaya çalışırken 100 Filistinli sivilin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayla ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

ABD’nin başkenti Washington'da dün İsrail Büyükelçiliği önünde kendini ateşe veren ABD Hava Kuvvetleri görevlisi Aaron Bushnell'in hayatını kaybettiği açıklandı.

GÜNCEL

ACF Yöneticisi Maria Pevchikh, Navalni ve 2 ABD vatandaşının, Almanya’da cinayetten hüküm giymiş bir Rus ajanı ile takas edilmesinin planlandığını...

GÜNCEL

Yolsuzlukla Mücadele Vakfı (ACF) Direktörü Ivan Zhdanov, Aleksey Navalni’nin cenazesinin 1 Mart’ta yapılacağını duyurdu.

GENEL

Rus muhalif lider Aleksey Navalni’nin eşi Yulia Navalnaya, resmi sosyal medya hesabından video yayınladı...