Israel palestine Haberleri

israel palestine haberleri ve güncel israel palestine gelişmeleri, israel palestine ile ilgili tüm video, israel palestine fotoğrafları ve israel palestine haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar, ABD Dışişleri Bakanlığı Müşaviri Derek Chollet ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sona erdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri ve Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen Safedi ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze’nin kuzeyinde kara operasyonlarını sürdürüyor.

GENEL

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın 5- 6 Kasım 2023 tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edeceği duyuruldu.

SANAT

İtalyan tenor Andrea Bocelli, 30.yıl konserleri kapsamında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştireceği konserin tanıtım toplantısı dolayısıyla İstanbul'a geldi.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanları bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da bir araya geldi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar'ın istişarelerde bulunmak üzere Ankara'ya çağrılmasının kararlaştırıldığını açıkladı.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanlarının bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da ABD Dışişleri Bakanı Blinken...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, dün İsrail Başbakanı Netanyahu İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, İsrail muhalefet lideri Lapid ve Bakan Gantz ile ile...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bugün Tel Aviv’de özel bir görüşme için bir araya geldi. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Açık ve net söylemek gerekirse Gazze’de tam 28 gündür insanlığa karşı suç işlenmektedir” dedi.