Israil gazze saldırıları Haberleri

israil gazze saldırıları haberleri ve güncel israil gazze saldırıları gelişmeleri, israil gazze saldırıları ile ilgili tüm video, israil gazze saldırıları fotoğrafları ve israil gazze saldırıları haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze’de World Central Kitchen’ın (WCK) 7 çalışanının hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan İsrail saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares Bueno ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail meclisindeki Dış İlişkiler ve Savunma Komitesi’nde açıklama yaptı...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 25 bin 295 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar sonucunda 19 bin 667 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile telefonda görüştü. 

SAĞLIK

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına dair değerlendirmelerde bulundu.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün Eliat’taki bir okulun İHA ile vurulmasına karşılık olarak Suriye’deki bir ‘örgütü’ vurduğunu duyurdu.

GÜNCEL

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği, Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski’nin bir röportajında yaptığı değerlendirilmelerle ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile telefonda görüştü. turkish republic turkey ministry foreign minister hakan...

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’nde Hamas, Lübnan sınırında ise Hizbullah’ın hedef alındığını duyurdu.

GENEL

İrlanda Cumhurbaşkanı Michael Higgins, işgal altındaki Gazze’de yaşananlar ile ilgili dün yazılı açıklama yaptı.