Joe Haberleri

joe haberleri ve güncel joe gelişmeleri, joe ile ilgili tüm video, joe fotoğrafları ve joe haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İran’ın İsrail’e düzenlediği saldırı sonrasında İsrail'in talebiyle gerçekleştirilen BMGK toplantısında konuştu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İran’ın İsrail’in askeri tesislerine yönelik saldırılarına ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İran’ın saldırısına verilecek diplomatik yanıtı değerlendirmek üzere G7 liderlerinin bugün bir araya geleceğini belirtti.

GENEL

İran'dan gece yarısından itibaren İsrail'e İnsansız Hava Araçları ve füzelerle saldırı gerçekleştirildi.

GENEL

ABD’de Demokrat Partili kongre üyeleri, Başkan Biden'a ve Dışişleri Bakanı Blinken’e mektupla çağrıda bulundu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze’de World Central Kitchen’ın (WCK) 7 çalışanının hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan İsrail saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’da gözaltında bulunan ABD’li gazeteci Evan Gershkovich’in gözaltı süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Başkanı Biden’ın kendisi hakkındaki “İsrail’e yarardan çok zarar veriyor” ifadelerine yanıt verdi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, dün geleneksel olarak ABD Kongresinin ortak oturumunda yılda bir kez yaptığı ‘Birliğin Durumu’ konuşmasında ülkenin dış...

GENEL

ABD ve Ürdün Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’ne uçaklarla gıda malzemesi attı. ABD Başkanı Joe Biden, yardımların yetersiz olduğunu belirtti.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, talk show programına katılmak için gittiği New York kentinde basın mensuplarına açıklama yaptı...