Killed Haberleri

killed haberleri ve güncel killed gelişmeleri, killed ile ilgili tüm video, killed fotoğrafları ve killed haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Kanada, Avustralya ve Almanya Dışişleri Bakanlıklarından İsrail'in Refah'a düzenlediği ve 'hata' olduğunu söylediği saldırıyla ilgili kınama açıklamaları yapıldı.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İsrail’in operasyonlarının durdurulması gerektiğini vurguladı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, 1941-1945 yılları arasında Nazi Almanyası tarafından yapılan Yahudi Soykırımı’nın anma gününde mesaj paylaştı.

GENEL

İsrail’in düzenlediği saldırı sonucu 7 çalışanı hayatını kaybeden World Central Kitchen’ın (WCK) kurucusu İspanyol şef Jose Andres, ABD televizyonuna açıklama...

GENEL

ABD’de Demokrat Partili kongre üyeleri, Başkan Biden'a ve Dışişleri Bakanı Blinken’e mektupla çağrıda bulundu.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Britanya Ordusu’ndan emekli Tümgeneral Charlie Herbert, 7 World Central Kitchen (WCK) çalışanının öldürülmesiyle sonuçlanan İsrail saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze’de World Central Kitchen’ın (WCK) 7 çalışanının hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan İsrail saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye gemiyle gıda taşıyan sivil toplum kuruluşu World Central Kitchen (WCK) Gazze’de öldürülen aralarında 7 çalışanının kimliklerini açıkladı.

GENEL

İngiltere İşçi Partisi Milletvekili Richard Burgon'dan İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron'a mektup gönderdi.

GÜNCEL

ABD’nin Maine eyaletinde dün yaşanan silahlı saldırının ardından saldırganı arama çalışmalarında ikinci güne girildi.

GÜNCEL

ABD’nin Maine eyaletinde dün akşamdan bu yana en az 22 kişiyi öldüren ve 60 civarı kişiyi yaralayan silahlı saldırganı arama...