Kış Haberleri

kış haberleri ve güncel kış gelişmeleri, kış ile ilgili tüm video, kış fotoğrafları ve kış haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

UGG Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu tanıttığı davette, moda dünyasından isimleri, influencerları ve ünlü simaları ağırladı.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü Danimarkalı denim markası Jack&Jones, ilhamını gerçeklikten alan 2023 Sonbahar/Kış sezonunu marka yüzü Kubilay Aka ile tanıttı.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren model Sabrina Elba seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren Prenses Eugenie seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı. 

MODA

GUESS 2023 sezonunun Sonbahar-Kış koleksiyonu bizi keşfedilmemiş sokaklara, zihinlerin ve ufukların çok çeşitli dünyalara açıldığı uzak yerlere götürüyor.

MODA

GUESS Kreatif Direktörü Paul Marciano “Perdenin arkasında Georgina’nın ihtişamlı hayatında bir gününün nasıl geçtiğini yakalamak istedik” diye belirtti.