Lider ayakkabı distribütörü VESUGG Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu tanıttığı davette, moda dünyasından isimleri, influencerları ve ünlü simaları ağırladı.

DEREN TALU

Lider ayakkabı distibütörü VES, UGG Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu tanıttığı davette, moda dünyasından isimleri, influencerları ve ünlü simaları ağırladı.

UGG markasının “Feels Like UGG” konseptiyle hazırlanan davette, 2023 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nun öne çıkan parçaları sergilendi. 

YASEMİN GEBES - MORİS DOENYAS

VES Yönetim Kurulu Başkanı Moris Doenyas, "UGG'ın Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Sıra dışı bir marka olan UGG, önce Hollywood starları, moda editörleri, celebrity’ler tarafından giyilmeye başlanan marka iken, kısa sürede tüm dünyada aranan, sevilen, giyilen bir marka haline geldi. Önceleri, ismi ile özdeşleşen ikonik klasik botu ile tanınan ve sevilen marka, kısa zamanda yaratıcılık, kalite ve üstün işçilik özellikleri ile ayakkabının yanına giyim, aksesuar ve ev dekorasyonunu da ekleyerek global bir marka haline geldi. Bugün UGG, ayakkabı sektörünün premium markalarından biri. “Feels Like UGG” konsepti ise modanın ötesinde hepimizin bağ kurabileceği bir yaşam tarzı" diye konuştu.

HANDE SUBAŞI

UGG 2023 Sonbahar/Kış sezonunda, göründüğü kadar iyi hissettiren ürünler yaratan UGG tasarımcılarının; yumuşak, rahat ve destekleyici bot, ayakkabı ve terlik koleksiyonu oluşturmak için koyun derisi ve diğer birinci sınıf malzemelerdeki uzmanlıkları yine kendini gösteriyor.

GİZEM KATMER 

ÜNLÜ İSİMLERDEN YENİ SEZON UGG DENEYİMİ

Ev sahipliğini VES Yönetim Kurulu Başkanı Moris Doenyas’ın üstendiği UGG 2023/24 Sonbahar Kış koleksiyon lansmanına; Deren Talu, Hande Subaşı, Gizem Katmer, Halil İbrahim Ceyhan, Kerem Cem, Leyla Başak Kaçar gibi ünlü isimler katıldı. Katılımcıların davette farklı UGG tasarımlarını tercih etmesi ise, markanın popülerliğinin altını çizer nitelikteydi.

HALİL İBRAHİM CEYHAN 

Davetlilerin fotoğraf karelerinin gözdesi olan Feels Like UGG konseptinin davetlilerle buluşturulduğu özel sergi alanı ise, UGG dünyasının rahat renklerini, konforunu ve dinamizmini yansıtıyordu.

KEREM CEM

SONBAHAR / KIŞ 2023 KOLEKSİYONUNUN ÖNE ÇIKAN PARÇALARI

Yeni UGG Classic Ultra Mini Boot (Kadın): Çok geniş bir renk, malzeme, tasarım ve desen yelpazesiyle UGG Classic koleksiyonu Sonbahar/Kış 2023 için yenilendi. Daha rahat bir görünüm isteyenler için daha kısa gövdeli yeni bir Classic Ultra Mini Boot da koleksiyonda yerini aldı.

ARZU KUNT 

UGG Ultra Mini Platform (Kadın): İkon tasarımın modern bir yorumu olan Ultra Mini Platform, bacak uzatan 2" platformuyla kendini zirveye konumluyor. Her zamankinden daha cesur bir görünüm sunan bu model, orijinaliyle aynı zengin süet ve özel yumuşaklık için UGGplush™ yün karışımıyla tasarlandı.

CAN HELVACIOĞLU - BURCU ŞENDİR 

UGG Neumell (Erkek): Birinci sınıf malzemeleri zahmetsiz stil ile birleştiren Neumel, süetten yapılmış zamana meydan okuyan bir bot, ileri dönüştürülmüş UGGpure™ yünle astarlanan ve gün boyu yastıklama için dayanıklı bir dış tabanla tamamlanan tasarım, iç mekânda ve dış mekanda özel terlik benzeri konfor sunuyor.

CİHAN NACAR

Tasman Weather Hybrid (Erkek): Su geçirmez süet ve dikişli yapının yanı sıra rahat UGGplush™ ileri dönüştürülmüş yün astarına sahip Tasman Weather Hybrid, kolay giyilebilen silueti ile hafif ve konforlu. Yenilenebilir, yağmur suyuyla beslenen şeker kamışından yapılan dış taban, ıslak koşullar için kalıcı bir silikon galoşa sahip.

ELİF BENGİSU 

KUBİLAY SAKARYA

LADİN KARŞANBAŞ 

LAURA MARGARİTA

NİL NİNAT

POLEN EMRE 

ŞİRİN EDİGER 

Modaseverleri bir araya getiren açılış: "Sisley" Modaseverleri bir araya getiren açılış: "Sisley"

ÜMİT KARALAR

JAMES SIMONS - NAZLI MORIS - CEYMI DOENYAS - RASHMI DAVATWAL - ELİCAN SOENYAS 

Editör: MURAT ÖZER