Medya Haberleri

medya haberleri ve güncel medya gelişmeleri, medya ile ilgili tüm video, medya fotoğrafları ve medya haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

6. Enerji ve İklim Forumu’nun özel konuğu T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 'Dönüşümü Yönetmek' başlığı altında önemli...

SAĞLIK

‘Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?, her hafta Perşembe günleri Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanmaya devam ediyor.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Aylık enflasyon şubat ayında beklentilerin üzerinde gerçekleşti" dedi.

MAGAZİN

Ünlü isimler sosyal medyanın eğlenceli yüzü Sercan Yaşar’ın doğum günü partisi için Nite’da bir araya geldi.

GÜNCEL

İngiltere ve ABD merkezli medya organlarında çalışan gazeteciler, Gazze’deki savaşı takip edebilmek amacıyla bölgeye giriş için açık mektupla çağrıda bulundu.

MAGAZİN

İngiliz yıldız Elizabeth Hurley geçtiğimiz gün Avusturya’nın meşhur sağlıklı yaşam merkezi VIVAMAYR Maria Wörth’e giderek sağlıklı yaş almak için kampa...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

GENEL

Rus muhalif lider Aleksey Navalni’nin eşi Yulia Navalnaya, resmi sosyal medya hesabından video yayınladı...

MAGAZİN

Develi Yönetim Kurulu üyesi Nuri Develi, eşi Tuba Develi'nin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "İhracatın ana belirleyicisi yurt dışı talep olup kurun önemli bir etkisi yoktur" dedi.

MAGAZİN

Genç iş insanı İzzet Özilhan'ın eşi Yasemin Özilhan, yeni tatil fotoğraf karelerini yayınladı...

DİZİ

Dijital medya platformu GAİN, dünyanın önde gelen medya ve eğlence şirketi Warner Bros. Discovery ile stratejik bir ortaklığa imza attı.