Moda haberleri Haberleri

moda haberleri haberleri ve güncel moda haberleri gelişmeleri, moda haberleri ile ilgili tüm video, moda haberleri fotoğrafları ve moda haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Hadise ve Serhat Şen, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen makyaj sanatı masterclass etkinliğinde güzellik tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşattı.

MODA

Çağdaş ve dinamik tasarımların öne çıktığı Vakko İlkbahar/Yaz 2024 Erkek Koleksiyonu zamansız, konforlu ve şık bir yolculuğa çıkarıyor.

MODA

Tommy Hilfiger, 9 Şubat Cuma akşamı New York Moda Haftası kapsamında “A New York Moment” adlı bir defile etkinliği düzenledi.

MODA

Burberry’nin kreatif direktörü Daniel Lee’nin 2024 Kış koleksiyonu Londra Moda Haftası’nda büyüleyici bir defile ile tanıtıldı. Burberry Winter 2024

MODA

Kendall Jenner, Calvin Klein İlkbahar 2024 kadın koleksiyonu kampanya çekimleri için kamera karşısına geçti...

MODA

2019'dan beri, YSL Beauty Global Marka Elçisi olarak Libre serisini taçlandıran Dua Lipa, bugün, YSL Beauty'nin Global Makyaj Elçisi olarak...

MODA

Open Stage Awards töreninde efsane modacı Cemil İpekçi’nin Atatürk’ün yazdığı “Geometri” kitabından esinlenerek 100. yıla özel hazırladığı özel tasarımları sergiledi.

MODA

Senden Önce dizisinin başrol oyuncusu Sinem Ünsal’ın Pera Palace’de düzenlenen gala gecesi için tasarlattığı derin sırt dekolteli kıyafeti gündem oldu.

MODA

Tween, başarılı müzisyen Mert Demir’in marka yüzü olduğu 2024 İlkbahar/Yaz Herkese İnat kampanyasını, unutulmaz bir lansman davetiyle tanıttı.

MODA

Başarılı ve güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, Londra Moda Haftası'na Burberry'nin davetlisi olarak katıldı...

MODA

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu özel bir etkinlik ile tanıttı.

CEMİYET

Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu göz alıcı bir etkinlik ile tanıttı.