Beyaz Butik, "Experience of Romance 2024’’ isimli gelinlik koleksiyonunu özel bir etkinlik ile tanıttı.

HACER PALA - PELİN KAYA 

Pelin Kaya ve Hacer Pala’nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte "Experience of Romance" isimli yeni koleksiyonunu tanıtan Beyaz Butik, bu özel koleksiyonda romantizmi ve zamansızlığı kusursuz bir şekilde bir araya getirerek gelin adaylarının kalplerini etkilemeyi hedefliyor.

Koleksiyon; incelikle seçilmiş kumaşlar, zarif dantel işlemeleri ve büyüleyici detaylarla donatılmış olup, her bir parça aşkın ve tutkunun izlerini taşıyor. Modern ve zamansız tasarımlarla birleşen zarafet, gelin adaylarının hayallerini süsleyen bir deneyim sunmak için özenle planlanmış.

ARZU SABANCI 

Beyaz Butik’in büyüleyici ortamında gerçekleşen etkinlikte davetliler, "Experience of Romance" 2024 koleksiyonu yakından inceleme fırsatı buldu.

MELDA NERMANLI 

CEMİYETİN ÜNLÜ İSİMLERİ BEYAZ BUTİK DEFİLESİNDE BULUŞTU

Arzu Sabancı, Melda Narmanlı, Begüm Özer, Aslı Gümüşel Şen, Nur Bilen Yavuzer, Eda Güzelcik, Özlem Avcıoğlu, Ayşe Burcu Kaya, Esra İnceefe, Şebnem Çapa, Melis Özer ve Melis Ağazat gibi  isimler etkinlik boyunca keyifli anlara şahitlik ederken, koleksiyon büyük bir beğeniyle karşılandı. 

ASLI GÜMÜŞEL 

ŞEBNEM ÇAPA 

BEGÜM ÖZER 

MELİS ÖZER 

MERGİM AGEL - MELİS ÖZER 

'Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'nden anlamlı iftar daveti 'Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'nden anlamlı iftar daveti

EDA GÜZELCİK

AYŞE BURCU KAYA - IŞIL GÜVENSOY BARLIK

ESRA İNCEFE

MELİS AĞAZAT 

ÖZLEM AVCIOĞLU

PELİN KAYA 

HACER PALA

Editör: MURAT ÖZER