Muhteşem Haberleri

muhteşem haberleri ve güncel muhteşem gelişmeleri, muhteşem ile ilgili tüm video, muhteşem fotoğrafları ve muhteşem haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

New York Moda Haftası, PUMA’nın hazırladığı "Welcome To The Amazing Mostro Show/Muhteşem Mostro Şovuna Hoş Geldiniz" etkinliği ile başladı.

MODA

Oud Minérale, ikonik oud'un muhteşem zenginliğini, ferahlatıcı okyanus mineralleriyle bir araya getirerek yeni bir koku ile karşımıza çıkıyor.

MÜZİK

Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin, dün akşam Kerki Solfej’in organizasyonuyla, İzmir Hilltown Karşıyaka Carnival Venue’de konser verdi.

MÜZİK

Uzun süredir konser vermeyen Aleyna Tilki dün akşam Kıbrıs Elexus Hotel’de sahneye çıktı.

MÜZİK

Dünyaca ünlü Belçikalı pop yıldızı Lara Fabian, 25 Nisan’da İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak.

MODA

Türk modasının duayen ismi ünlü modacı Ahmet Erarslan, The Grand Tarabya Hotel'de muhteşem bir defile gerçekleştirdi

MÜZİK

Tüm yılı konserden konsere koşarak geçiren Simge 2024’ü de sahnede karşıladı. Güzel şarkıcı Simge yeni yılda kendisi için aşk diledi…

MÜZİK

Yılı aralıksız gerçekleştirdiği sahne çalışmaları ve yayınladığı şarkılarla geçiren İrem Derici 2023’ü muhteşem bir konserle kapattı.

MÜZİK

Gülben Ergen yılı son stüdyo çalışması ‘Sen Gidince’nin başarısıyla kapatırken 2024’ün gelişini de Eskişehirli hayranlarıyla kutladı.

MÜZİK

Son yıllarda hit şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Melike Şahin, yeni yılı Raffles İstanbul’da hayranları ile karşıladı.

MÜZİK

NG Sapanca, NG Enjoy ve NG Afyon, yılbaşında konuklarına müziğin coşkusunu yaşattı...

MÜZİK

‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla efsane haline gelen Simge, İstanbul seyircisiyle dün akşam Atlantis Yapım organizasyonuyla Maslak’taki Volkswagen Arena’da buluştu.