New York Moda Haftası, PUMA’nın geleneklere meydan okuyan özel bir deneyim olarak hazırladığı "Welcome To The Amazing Mostro Show/Muhteşem Mostro Şovuna Hoş Geldiniz" etkinliği ile başladı.

EARTHEATER

PUMA’nın bu çok özel organizasyonu kapsamında, New York'un tarihi mekanlarından Park Avenue Armory ışık, projeksiyon, deneyimsel öğeler ve Eartheater'ın müzikal performansıyla adeta bambaşka bir dünyaya dönüştü. Ünlü markanın etkinliği, geleneklere meydan okuyan alçak tabanlı Mostro spor ayakkabısının geri dönüşünü müjdeledi.

PUMA FW24 MOSTRO 

NYFW - PUMA SUNAR: "MUHTEŞEM MOSTRO ŞOVUNA HOŞ GELDİNİZ"

İlk olarak 1999 yılında piyasaya sürülen 'Mostro', İtalyancada “canavar” anlamına geliyor. PUMA'nın tarihi arşivlerinden çıkarılan bu alçak tabanlı ayakkabı, kendine özgü çivili tabana ve çok yönlü şerit detayları gibi ayırt edici özelliklere sahip.

Serenay Sarıkaya, Seoul'da Bvlgari Studio'nun davetinde nefes kesti Serenay Sarıkaya, Seoul'da Bvlgari Studio'nun davetinde nefes kesti

PUMA, etkinliğin yıldızı Mostro'yu, bir kısmı özel üretim, bir kısmı da yakında tanıtılacak AW24 koleksiyonları dahilinde olan özel tekstil tasarımlarıyla birlikte sergiledi.

AW24 koleksiyonları, PUMA Global Kreatif Direktörü Heiko Desens ve Alastair McKimm iş birliğiyle tasarlandı.

Piyasaya ilk sürüldüğünde çığır açan ve bugün bir sanat eserine dönüşen Mostro, PUMA'nın spor ile modanın kesiştiği noktadaki özel marka konumunun yeniden altını çiziyor.

JASON SKY - ASHLEY GRAHAM - CALEB MCLAUGHLIN - DAVIDO - BECKY G - GLORILLA - HARI NEF 

Birçok ünlü ismin akın ettiği New York Moda Haftasına PUMA Türkiye davetlisi olarak sevilerek takip edilen başarılı influencerlar Rüya Büyüktetik ve Meriç Küçük katılım gösterdi.

RÜYA BÜYÜKTETİK

PUMA Mostro defilesiyle ilgili düşüncelerini paylaşan Rüya Büyüktetik; “PUMA, sektöründe her zaman fark yaratan bir marka oldu. Bu defile sayesinde bu öncülüğü yakından görebilme şansına eriştiğim için çok mutluyum.” dedi.

MERİÇ KÜÇÜK 

Meriç Küçük ise; “PUMA’nın hazırladığı şov, sloganı gibi muhteşemdi. Büyüleyici bir etkinliğe şahit olduk ve inanılmaz dakikalar geçirdik. New York Moda Haftası gibi önemli bir organizasyonda PUMA’nın davetlisi olmak çok keyifliydi.” diye ekledi.

EMILY RATAJKOWSKI 

Etkinliğin dikkat çeken konukları arasında Emily Ratajkowski, Ashley Graham, Davido*, Kyle Kuzma*, Becky G, Hari Nef, Eartheater, Caleb McLaughlin*, GloRilla, Lauren London*, Jay Brown*, Emory Jones*, Rickey Thompson, Yvesmark Chery, Stephanie Hui, Coco Bassey ve Harry Hill yer aldı.

PUMA x F1 Kreatif Direktörü A$AP Rocky, gösteriden hemen önce sosyal medya kanallarında paylaşılan Mostro kampanya filmine hem yönetmen, hem de oyuncu olarak destek verdi.

*PUMA Marka Elçisi

RISER IMAGERY & HIGHLIGHT REEL

Riser Fotoğrafları, Dan Lecca izniyle

Highlight Reel, Bureau Future izniyle

SHOW IMAGERY 

İlk Görünüm / BFA, Madison Voelkel

Performans / BFA, Zach Hilty

Giriş, Karşılama / BFA, Matteo Prandoni

Ön Sıra / BFA, Billy Farrell

Editör: MURAT ÖZER