Music Haberleri

music haberleri ve güncel music gelişmeleri, music ile ilgili tüm video, music fotoğrafları ve music haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

2 Ekim tarihinde H&M ve Rabanne, iş birliğini Paris'in efsanevi gece kulüplerinden biri olan Silencio’da, yıldızlarla dolu bir parti ile...

MEKAN

Hakkasan, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen görkemli biz davetle açtı.

MÜZİK

İspanyolca aşk şarkılarının tutkulu sesi, Grammy Ödüllü Buika, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortaklığıyla Türkiye’ye geliyor.

MÜZİK

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluştu. 

MÜZİK

Grammy ödüllü efsanevi müzisyen Marcus Miller, Türk hayranlarıyla 6 yıl sonra bir araya geliyor. Miller, 31 Ekim’de İstanbul’da sahne alacak.

CEMİYET

İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simaları Monaco'nun Monte Carlo kentinde Tarkan konseri için gitti.

MÜZİK

Ünlü pop yıldızı Hande Yener, sahne performansı ve güzelliğiyle on binlerce kişiyi mest etti...

MAGAZİN

Mykonos tatilinden sonra Bodrum'a gelen Demet Özdemir, önceki gün Türkübükü'ndeki Maça Kızı'nda görüntülendi.

MÜZİK

Türkçe Pop/Caz müziğin sevilen seslerinden İpek Dinç “Bana Yalan Söylediler” adlı efsane şarkıyı tekrar seslendirdi.

MÜZİK

Hollandalı müzik grubu Rembrandt Trio, Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali Suda Caz Konserleri kapsamında 28 Ağustos’ta müzikseverlerle buluşacak.

MÜZİK

Yazı arka arkaya verdiği konserlerle geçiren Simge dün akşam Atlantis Yapım imzalı “Turkcell Yıldızlı Geceler” kapsamında Turkcell Vadi’de sahne aldı.

MÜZİK

Pop müziğinin sevilen ismi Kenan Doğulu, 2 Ağustos Çarşamba akşamı Bodrum Antik Tiyatro’da unutulmaz bir konsere imza attı.