Özgür Haberleri

özgür haberleri ve güncel özgür gelişmeleri, özgür ile ilgili tüm video, özgür fotoğrafları ve özgür haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Eski bir kraliyet konutu olan Louvre, sekiz yüzyılı aşkın bir süredir Fransa'nın tarihine tanıklık ediyor.

MODA

GUESS 2023 sezonunun Sonbahar-Kış koleksiyonu bizi keşfedilmemiş sokaklara, zihinlerin ve ufukların çok çeşitli dünyalara açıldığı uzak yerlere götürüyor.

EKONOMİ

Boyner Grup CFO ve İcra Kurulu Üyesi Özgür Tokgöz Altun, “Tüm iş yapış biçimimizi Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda hayata geçiriyoruz"...

SPOR

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, "Filenin Sultanları’nın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

EKONOMİ

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, temmuz ayından itibaren geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için 3'üncü kez toplandı.

EKONOMİ

TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı ziyaret ettikten sonra gazetecilere konuştu.

MEKAN

Ünlülerin iletişim danışmanı Özgür Aras’ın yeni kulübü, Bodrum-Yalıkavak’taki ENVY Night Life, dün gece görkemli bir açılış partisine imza attı.

SİYASET

CHP Grup Genel Kurulu, 28'inci Dönem'de görev yapacak grup başkanı ve grup başkan vekillerinin seçimi için TBMM'de toplandı.

SonDakika

CHP'li Özgür Özel: Yaptığımız toplantıda grup başkanlığına ben seçildim. Pazartesi gününden itibaren arkadaşlarımız devir teslim işlemlerine başlayacaklar.