Russia ukraine Haberleri

russia ukraine haberleri ve güncel russia ukraine gelişmeleri, russia ukraine ile ilgili tüm video, russia ukraine fotoğrafları ve russia ukraine haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Uluslararası Para Fonu (IMF), Nisan 2024 Dünya Ekonomik Görünümü Basın Toplantısı’nda Rus ekonomisinin yaptırımlara rağmen büyüme eğiliminde olduğunu belirtti.

GÜNCEL

Rusya’nın nükleer enerji şirketi Rosatom saldırılarda biri ağır olmak üzere 3 kişinin yaralandığını duyurdu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dün Rusya’da sona eren ve Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kazandığı seçime ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Papa Francis’in Ukrayna’ya yönelik yaptığı ‘Rusya ile anlaşma ve beyaz bayrak çekme cesaretini gösterme’ çağrısına yanıt...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile görüştü. İki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski görüşmesi sona erdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski görüşmesi başladı.

GENEL

G7 liderleri, 24 Şubat’ta, Rusya-Ukrayna savaşı yıl dönümünde Ukrayna’ya destek mesajını içeren ortak açıklama yayımladı.

GÜNCEL

Ukrayna Büyükelçisi Vasyl Bodnar, "Ülkenizde savaş görmek istemiyorsanız, Ukrayna'yı destekleyin" dedi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, son bir hafta içinde Rusya’ya ait 7 adet Suhoy (Su) tipi savaş uçağının düşürüldüğünü belirtti.

GENEL

ABD Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü John Kirby, Ukrayna’nın topçu mühimmatının tükendiğini belirtti.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Washington’a yaptığı ziyaret kapsamında dün ABD Başkanı Joe Biden ve ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris...