Ünlü Haberleri

ünlü haberleri ve güncel ünlü gelişmeleri, ünlü ile ilgili tüm video, ünlü fotoğrafları ve ünlü haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Ünlü Modacı Melahat Şencan’ın Jamila Sarah markası ‘Ölçülü giyim’ defilesi İstanbul’un önde gelen tarihi mekanlarından Olden 1545’de gerçekleşti.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü model Meredith Mickelson, Türkiye'ye geldi. Başarılı model Mickelson, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Nobu Istanbul’da kutladı.

MODA

Ney York Moda Haftası, Puma'nın hazırladığı "Welcome To The Amazing Mostro Show/ muhteşem Mostro şovuna hoşgeldiniz" etkinliği başladı...

MODA

Calvin Klein, İlkbahar 2024 erkek giyim koleksiyonu kampanya yüzü, dünyaca ünlü aktör ve müzisyen Idris Elba oldu...

MAGAZİN

Güzel oyuncu Derya Beşerler Namoğlu ve ünlü müzik grubu Gripin’in solisti Birol Namoğlu, tanışma hikâyelerini, aşkın tanımını ve romantik anılarını...

MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Elton John’un Atlanta'daki evinden yaklaşık 1000 eşya New York Christie's müzayede evinde satışa sunuldu.

MODA

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez, New York'ta FENDI Peekaboo IseeU Petite çantası ile görüntülendi.

SİNEMA

Dune filminin yıldız oyuncuları Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh ve Javier Bardem canlandırdıkları karakterler hakkında merak edilenleri yanıtladı.

GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sanayici ve iş dünyası ile görüşmek üzere Manisa'ya geldi.

MODA

Dünyaca ünlü isimlerin Golden Globes, Annual Governors ve Creative Arts Emmys ödül törenlerinde FENDI seçimleriyle göz kamaştırdı.

MODA

Ünlü aktrist Emma Stone 14. Annual Governors Awards töreninde FENDI Couture şıklığı ile göz kamaştırdı.

SANAT

Suzan Sabancı, Londra’daki ünlü Serpentine Gallery’de gerçekleşecek olan Refik Anadol sergisinin açılışı onuruna 15 Şubat’ta düzenlenecek davete ev sahipliği yapıyor.