Ünlü ModaMelahat Şencan’ın Jamila Sarah markası ‘Ölçülü giyimdefilesi İstanbul’un önde gelen tarihi mekanlarından Olden 1545’de gerçekleşti. 

DEMET ŞENER -  MELAHAT ŞENCAN  - WILMA ELLES - YEŞİM AKINCI 

BERRİN ZORLU 

NAZ KAMAŞAK - ZAFER KOZANOĞLU - BUKET TAŞDELEN 

Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence" Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence"

KADRİYE OLGAR - ASLI AYDIN 

GÜLFERİ ASLICI - TÜLİN KARTOZ - BURCU KARTOZ - FEZA FIRAT -ARZU KUNT - BAŞAK SUNGUR - ELİF GİRGİN - DİLEK AZAPHAN 

Demet Şener ile Wilma Elles’in baş manken olarak yer aldığı koreografisini Asil Çağıl’ın yaptığı defileye Berrin Zorlu, Buket Taşdelen, Arzu Kunt, Zafer Kozanoğlu, Aslı Aydın, Kadriye Olgar, AKP İstanbul Milletvekili Yıldız Konal Süslü ve AKP Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci gibi cemiyet, siyaset ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

CEREN HATİPOĞLUMELAHAT ŞENCAN - SEMRA TÜRK 

Görkemli Organizasyon Semra Türk ve Ceren Hatipoğlu imzası taşıdı. 

6 ŞUBAT UNUTULMADI!

Defilede 11 İli kapsayan 6 Şubat 2023 büyük deprem felaketi unutulmazken salonda hayatını kaybedenler için bir dakika saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı okundu. 

KRALİYET AİLESİNDEN ESİNLENİLDİ 

Defilenin ev sahibi Melahat Şencan, “Aylarca ekibimizle birlikte uğraştık. Umarım bu enerji herkese yansır. Markanın ismi Jamila Sarah küçük kızımın isminden geliyor. Bunun olmasının sebebi kızım doğduğunda bana çok mutluluk verdi ve bereket getirdi. Dileğim markaya da taşıması” dedi.

Koleksiyonundan bahseden Şencan,” 150 parçadan oluşuyor burada ise yarısını göstereceğiz. Kraliyet ailesi Ölçülü giyimin öncülerinden olduğu için bu şekilde hazırlamaya çalıştık” dedi. 

DEMET ŞENER 

DEMET ŞENER: 'ÖLÇÜLÜ GİYİNMEYİ SEVİYORUM'

Defilenin baş mankenlerinden Demet Şener podyumlarda halen tercih edilmesi ile ilgili olarak; “Podyumda mutluyum beni hala tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Provalarda güzel zaman geçirdik ve heyecan yaşadık. Artık buna davetlilere sunacağız" dedi.  Şener, "Ben Ölçülü giymeyi önemsiyorum. Yerine göre de kadın ne giyeceğini bilmeli diye düşünüyorum. Ve bu zamanlarda kaçtı diyebilirim “dedi.

Podyumlarda 30. yılına yaklaşan Şener, “Bu iş severek yapılması gereken çok gözde bir iş ve ben de en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum. Demet Şener evlilik sorusuna ise “ Ben Tolga ile gönülden bağlıyım. Evlilik olur mu bilmiyorum. Hiçbir beklentim yok, şart değil” dedi.  

WILMA ELLES

WILMA ELLES: 'MANKENLİK YAPMAYI ÇOK SEVİYORUM' 

Wilma Elles oyunculukta olduğu kadar podyumlarda iddialımısınız? sorusuna, “ Boyumdan dolayı her zaman mankenlik yaptım. Mankenliği seviyorum ve çok hoşuma gidiyor. Her kadın bence prensestir dedi.

Üçüncü çocuğunu geçtiniz aylarda Doğumdan sonra nasıl bu tempoya hemen adapte oldunuz sorusuna ise Elles; “Benim çalışmaya başlamam 14 gün sürdü doğumdan bir önceki akşam Los Angelesta ve etkinlikteydim döndüm doğurduğum ve 14 gün sonra tekrardan işe döndüm. Bunun bu şekilde olması önceden kadınlar tarlalarda çalışıyor bebeklerini üstünde taşıdıkları için ben de bu şekilde onları düşünüp böyle motive ediyorum. Bebeğimi de buraya getirdim çünkü daha çok küçük ve onu besliyorum” dedi. 

YEŞİM AKINCI 

YEŞİM AKINCI: 'GİYİM İNSAN PSİKOLOJİSİNE İYİ GELİYOR' 

Podyumda yürüyen isimlerden ünlü psikiyatrist Yeşim Akıncı güzel ve ölçülü giyinmenin uzman gözüyle değerlendiriyorum insan psikolojisine çok iyi geliyor” dedi.

,

Editör: MURAT ÖZER