Vakfı Haberleri

vakfı haberleri ve güncel vakfı gelişmeleri, vakfı ile ilgili tüm video, vakfı fotoğrafları ve vakfı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Camiaları ve kulüpleri birleştirmek yönünde yapılan bir hareket bu suretle amaçsız kalmış oldu.

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu...

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, “Tek bir gündemimiz vardı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun seçim tarihinin belirlenmesi" dedi.

CEMİYET

TESYEV Başkanı Dr. Murat Aksu tarafından geçtiğimiz gün Shangri-la İstanbul Otel’de iftar daveti düzenledi.

GÜNCEL

Moskova Bölge Mahkemesi, Rus muhalif Navalni’nin vakfına (FBK) çalışmaktan gözaltına alınan gazeteci Antonina Favorskaya’nın tutukluluğunun devamına karar verdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Netanyahu ve yönetimi, Gazze'de işledikleri insanlık suçlarıyla günümüzün Nazileri olarak isimlerini Hitler, Mussolini ve Stalin'in yanına ekletmişlerdir" dedi.

İş Dünyası

Ariş Pırlanta, gençlere Türkiye genelinde destek veren Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile anlamlı bir iş birliğine girdi.

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir mesaj yayınladı.

SANAT

Süperstar Ajda Pekkan, bir kez daha “Sanatta Engel Yok Vakfı”na verdiği desteklerinden dolayı yılın ilk plaketini evinde teslim aldı.

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'i İzmir'de ziyaret etti.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'na video mesajla katıldı.