Yönetim Haberleri

yönetim haberleri ve güncel yönetim gelişmeleri, yönetim ile ilgili tüm video, yönetim fotoğrafları ve yönetim haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EĞİTİM

İş insanı Elif İnci Aras, öğretim görevlisi olarak görev yaptığı Beykoz Üniversitesi'nde öğrencileri ile birlikte hazırladığı proje ödüle layık görüldü.

EKONOMİ

Olağan Genel Kurulu tamamlanan Turkcell'de yeni yönetim kurulu belirlendi. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam etti.

İş Dünyası

İzmir’de, Arkas Holding bünyesindeki Arkas Otomotiv’in bayiliği ile hizmete giren Maserati showroomunun açılışı önceki gün düzenlenen özel bir davetle kutlandı.

EKONOMİ

Çin’in İstanbul Başkonsolosu Wei Xiaodong'un ev sahipliğinde “Çin’deki Fırsat Dünyası Toplantısı” Türk iş insanlarının katılımıyla bugün İstanbul’da yapıldı.

İş Dünyası

Endeavor Türkiye, gerçekleştirdiği gala gecesinde girişimcilik ve iş dünyasının önde gelen isimlerini yeniden bir araya getirdi.

İş Dünyası

TAV Havalimanları kurucu ortaklarından Mustafa Sani Şener, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini 1 Mayıs 2024 itibariyle bırakıyor.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın başkenti Bağdat’taki temaslarını tamamladıktan sonra Erbil’e gitti.

SAĞLIK

Liv Hospital, Türk Üroloji Derneği ve Üroloji Hemşireleri Derneği ile birlikte Liv Hospital Vadi İstanbul’da Üroloji Hemşireliği Sempozyumunu gerçekleştirdi.

İş Dünyası

Koç Holding, 60. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 18 Nisan 2024 Perşembe günü gerçekleştirdi...

İş Dünyası

Global Ports Holding (GPH), küresel kruvaziyer turizminin kalbinin attığı Seatrade Cruise Global 2024’e 19 ülkedeki 32 limanı ile birlikte katıldı.

EKONOMİ

Global Ports Holding’in Fas’taki Kazablanka Kruvaziyer Limanı’nın yeni kruvaziyer terminalinin 15 yıl süre ile işletme imtiyazı ihalesi için vermiş olduğu...

İş Dünyası

Global Yatırım Holding bağlı kuruluşu ve dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding, Birleşik Krallık’ın en çok ziyaret...