Sevgililer Günü sebebiyle Darülaceze sakinlerini ziyaret eden Liv Hospital Ailesi; Değerli Darülaceze sakinleri ile bir araya geldi.

TAMEV, Uluslararası Kadınlar Derneği’nin yanı sıra sanat, iş ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin de bir araya gelerek büyüklerimizi, anne babalarımızı andığı Darülaceze sakinleri yararına düzenlen organizasyon Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti’nin açılış konuşmasıyla başladı.

Sağlığım, hakkım: "Dünya Sağlık Günü" Sağlığım, hakkım: "Dünya Sağlık Günü"

MONİK İPEKEL - NURAY MARÇAK 

TAMEV Başkanı Nuray Marçak da Liv Hospital Ailesi’yle birlikteydi. Zincirlikuyu Hocası Mustafa Ekmekçi’nin dua ve anması ile devam eden etkinlik, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci’nin konuşmasının ardından, Darülaceze gezisi ve sakinlerin ürettiği ürünlerin yer aldığı atölyeler ziyaret edildi.

SEVGİ VE SAYGI KÖPRÜSÜ: BÜYÜKLERİMİZ

Sevgililer Günü’ne özel olarak Darülaceze’de düzenlenen etkinliğe katılan; Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Serdar Kahraman, Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Çağatay Tezel, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sibel Malkoç, İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Birkan İlhan, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Dilek Arman, Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Acar, Prof. Dr. Kardiyoloji Uzmanı Mehmet Vefik Yazıcıoğlu, Aile Hekimi ve Chcek-up Uzmanı Didem Altay Gazi ve Algoloji Uzmanı Prof. Dr. Kader Keskinbora’da Darülacezede yaşayan kıymetli insanlarla bir araya geldiler.

MERİ İSTİROTİ 

MERİ İSTİROTİ: "MEDENİYET SEVİYESİ YAŞLI VE ÇOCUKLARA NASIL BAKTIĞIMIZDA ÖLÇÜLÜR"

Liv Hospital ve TAMEV işbirliği ile sevgi ve dayanışmanın köprüsü olan Darülaceze’de “Sevgililer Günü” kutlaması için bir araya geldik. Değerli anne babalarımızın, büyüklerimizin yaşadıklarını hatırlayarak bu özel güne değinmek istedik. Modern hayatta bu tarz merkezlere ihtiyacımız var. Büyüklerimizin böyle güzel kurumlarda yaşamlarını mutlu bir şekilde sürdürmesi çok önemli. Bu merkezler aynı zamanda sosyalleşmeyi de sağladığından varlıkları çok kıymetli. Darülaceze ülkemiz için çok iyi bir örnek. Şunu unutmamalıyız ki medeniyet seviyemiz yaşlılarımıza ve çocuklarımıza nasıl baktığımızla ölçülür. İşte tam da bu yüzden ülkemizde de bu tarz merkezlerin artması gerekir.”

NURAY MARÇAK: "ANLAYIŞ VE DUYARLILIK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ"

TAMEV Başkanı Nuray Marçak, Yola çıktığımız günden beri yanımızda olan Liv Hospital’a ve Sayın Meri İstiroti’ye anlayışı ve duyarlılığı için TAMEV olarak çok teşekkür ediyoruz. Monik İpekel’e de bu güzel buluşmaya vesile olduğu için ayrıca teşekkür ederiz. Bugün bizlere kapısını açan Darülaceze ailesine de teşekkür ederiz, burada olmak bizim için çok anlamlı.” dedi

MERİ İSTİROTİ - HAMZA CEBECİ  

Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ise, “Darülaceze 129 yaşında. Stratejik olarak misafirlerimizin mutluluğu, güveni ve huzuru için her zaman kendimizi yenileyerek mücevher değerindeki kurumu daha da ötelere taşımak bizlerin en kutsal vazifesi.” dedi. 

Editör: MURAT ÖZER