Marciano İlkbahar-Yaz 2023 sezonuna görkemli Yunan adası Santorini'de çekilen yeni reklam kampanyasıyla giriyor.

Santorini’nin kubbeli beyaz binaları, büyüleyici dar sokakları ve Ege Denizi manzaralı sonsuzluk havuzlarıyla göz alıcı ve baş döndürücü bir arka planda çekilen markanın en yeni reklam filminde İsviçreli model Alison Uetz, Arnavut model Oriola Marashi ve İtalyan-Yunan model Francesco Ruggiero yer alıyor.

MARCIANO İLKBAHAR-YAZ KAMPANYASINDA SANTORİNİ ESİNTİSİ!

Paul Marciano’nun yaratıcı yönetmenliğinde İtalyan fotoğrafçı Nima Benati tarafından kadrajlanan karelerde, spot ışıklarından kaçan büyüleyici film yıldızlarının kayalık kenarlarında huzurlu ve samimi bir tatil kaçamağı yaptığı lüks bir ada seyahati betimleniyor.

Marciano zarafeti ve inceliğini taşıyan kadın koleksiyonu, ellilerden, seksenlerden ve ‘safari’ turlarından esinlenen kum saati elbiseler, uçuşan kadınsı elbiseler, şık pantolon takımlar ve uyumlu parçalarla büyülüyor.

Modaseverleri bir araya getiren açılış: "Sisley" Modaseverleri bir araya getiren açılış: "Sisley"

Marciano erkek koleksiyonuysa zamansız Avrupai havasıyla beyaz gömlekler, nötr tonlarda chino pantolonlar, ceketler ve aksesuarlarla doğal şıklığa övgü niteliğinde.

Yaratıcı Direktör Paul Marciano, bu çekimlerle ilgili şöyle yorum yapıyor: “Bu sezonun fotoğraf çekimlerine gerçekten bayıldım. Bu kıyafetlerin zarafetini, bu ‘ekstrem’ görkemi ve inceliği yansıtmak istemiştim. Retro tarzda ama modern esintiler taşıyan bu koleksiyon için çarpıcı renkleri ve manzaralarıyla Santorini’den daha uygun bir yer bulunamazdı.”

Yeni Marciano reklam kampanyasını, dünyada önde gelen yaşam tarzı ve moda dergilerinde, mağaza içi ve dışındaki platformlarda, online platformlarda ve sosyal medya hesaplarında görebilirsiniz.

Editör: MURAT ÖZER