Yaklaşık 4 yıl önce Türkiye’de doğan, iş birliği yaptığı ulusal ve uluslararası tasarım ekipleri ve İstanbul’da bulunan üretim tesisi ile, yenilikçi mühendislik sistemlerini el sanatlarının geleneksel yöntemleriyle birleştirerek evrensel tasarımlara sahip dış mekan mobilyaları üreten Maxxmora Outdoor Living Concept, global marka lansmanını özel bir davetle gerçekleştirdi.

MARCO SUSANI - DEFNE KOZ - ANNA ŞAKRU ÖZYÜREK - IMMANUEL ÖZYÜREK

Bu yılın ilk çeyreğinde, Londra, Hamburg, Cannes ve İstanbul Showroom’larını eş zamanlı olarak tamamlayarak global bir marka olma yolunda çok önemli adımlar atan Maxxmora, geçtiğimiz akşam Etiler’de yer alan Türkiye’deki ilk showroomunda gerçekleştirdiği özel davette, Türkiye ve dünyadan pek çok tasarımcı ve mimar başta olmak üzere pek çok konuk ağırladı.

IMMANUEL - ANNA ŞAKRU ÖZYÜREK 

Maxxmora Outdoor Living Concept kurucusu İmmanuel Özyürek ve eşi Anna Özyürek’in ev sahipliğinde gerçekleşen bu özel geceye katılanlar arasında; Maxxmora Almanya’dan Guido Strottman, Maxxmora İngiltere’den Tonny Holman ve Abdullah Almatroushi, Maxxmora Fransa’dan Erik Bermard ve Maxxmora Seul’den Mr. Park’ın yanı sıra;  ve Yelda İpekli de vardı.

ABDULLAH ALMATROUSHI 

MÜKEMMELİYET PEŞİNDE KOŞANLAR İÇİN

Dış mekânda geçirilen her anı eşsiz hatıralara dönüştürmeyi hedefleyen ve ilhamı seçkin bir yaratıcılıkla yoğuran marka; bahçe, teras, balkon gibi açık hava yaşam alanları için oturma gruplarından yemek masalarına, sandalyelerden şezlonglara, puflardan daybed’lere kadar tüm dış mekan mobilya üretimini kendi tesislerinde gerçekleştiriyor.

MORİS KOHEN - PINAR HACIRAİFOĞLU

Şemsiyeler, ısıtıcılar ve dış mekan mutfak uygulamaları gibi tamamlayıcı aksesuarlar için ise dünyanın en iyi markaları ile iş birliği içinde olan Maxxmora aynı zamanda Almanya, İngiltere, Fransa, Belçika, Norveç, Kanada ve ABD gibi dünyanın pek çok ülkesine ihracat gerçekleştiriyor.

DAPHNE BEHAR - MARSEL BEHAR

PAZARA GÜÇLÜ BİR GİRİŞ YAPTI... BEŞİNCİ SHOWROOM ÇOK YAKINDA SEUL’DE!

DEFNE KOZ - MARCO SUSAN 

İstanbul’daki ilk showroom’unu Nispetiye Caddesi’nde açan Maxxmora Outdoor Living Concept, aynı anda kapılarının açtığı Hamburg, Londra ve Cannes’daki showroom’larına çok kısa bir süre sonra Seul’u ekleyecek.

ARZU KUNT

Pazara uluslararası güçlü bir giriş yapan marka, lansman gecesinde aynı zamanda Türkiye’nin uluslararası arenadaki en güçlü tasarımcılarından  ile gelecek sezon için yaptıkları iş birliğini de ilk kez lansman gecesinde duyurdu.

ASLI KÜSEYİROĞLU

AYŞEGÜL HOTİÇ

BERNA SAĞLAM NAİPOĞLU

BULUT REYHANOĞLU

DİDEM BAĞRIAÇIK

EMEK KÜLÜR

Esra Çiftçi Aslan’nın dostları ile iftar yemeği... Esra Çiftçi Aslan’nın dostları ile iftar yemeği...

EMRE AROLAT - GONCA PAŞOLAR - RÜYET SEFERCİOĞLU

ESRA KAZMİRCİ

EZRA - TUBA ÇETİN

GÖKAY GÜNDOĞDU

GÖKHAN AVCIOĞLU

GÜNSELİ KATO

HAYDAR ÖZOĞUL - ALİ TÜRKER

İDİL LÜLECİ

MELTEM KAZAZ

MERVE SAKMAN

MİRELA CERİCA

ÖZLEM AVCIOĞLU

RANA KORGÜL, MELDA NARMANLI ÇİMEN, ESRA KAZMİRCİ, HAKAN HELVACIOĞLU

ŞEBNEM BUHARA - JEYAN ÜLKÜ

YELDA İPEKLİ

Editör: MURAT ÖZER