Yeni sezon Ceremonia koleksiyonunu Milano Gelinlik ve Damatlık Fuarı’nda tanıtan Kiğılı’ya İtalyanlar büyük ilgi gösterdi.

Erkek giyim moda perakendesinin öncü markası Kiğılı, Türkiye’yi yurt dışında başarıyla temsil etmeyi sürdürüyor. Son olarak 14-17 Nisan tarihlerinde İtalya’nın moda kenti Milano’da düzenlenen Gelinlik ve Damatlık Fuarı’na katılan Kiğılı’nın yeni sezon Ceremonia koleksiyonu büyük beğeni topladı.  

İTALYA'DA KİĞILI RÜZGARLARI ESTİ!

Kiğılı, gelinlik ve resmi kıyafet özelinde dünyada öncü fuarlardan ‘Sì Sposa Italia Collezioni Milano’nun gelinlik moda haftasında tek Türk markası olarak podyumda boy gösterdi. İtalyan moda markalarının yanı sıra uluslararası markaların da yer aldığı fuarda büyük ilgi gören Kiğılı, 5 yıl önce girdiği İtalya pazarında pek çok ünlü simanın da tercih ettiği marka haline geldi.

Dünyaca ünlü Milano Bridal Week’te yer almaktan mutluluk duyduklarını belirten Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem, şunları söyledi: “Dünyanın öne çıkan moda devlerinin büyük rekabet içinde olduğu İtalya pazarında 5 yıldır biz de varız. Mağazamızı açtığımız ilk günden bu yana çok yol kat ettik. Birçok önemli markayı geride bırakıp bir İtalyan basketbol takımına sponsor olduk. Bugün de çok önemli bir fuar olan Si Sposa Italia’da yeni sezon Ceremonia koleksiyonumuzu bir defileyle tanıttık ve bunu yapan tek Türk firması olmayı başardık.”

Böyle önemli bir fuarda ve defilede yer almanın, ayrıca ürünlere gösterilen ilginin kendilerine gurur yaşattığını belirten Suerdem, “Hedefimiz daha da iyi yerlere gelmek, bunun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

İTALYANLARDA KİĞILI'YA ÖVGÜ 

 Milano’daki fuara katılan sektörden temsilciler ve diğer katılımcılar, Kiğılı ürünlerine büyük ilgi gösterdi. Ceremonia koleksiyonunu beğendiklerini ifade eden İtalyanlar, ürünlerin renklerden dokusuna en ince detayına kadar özenle tasarlanıp hazırlandığının belli olduğunu söyledi.

Editör: MURAT ÖZER