H&M, büyük beğeni toplayan tasarımcıbirliği serisine, ışıltılı ve yüksek enerjili bir koleksiyon daha eklemek için Rabanne ile bir araya geldi.

ECE SÜKAN 

Rabanne H&M Koleksiyonu, göz alıcı özel bir lansman yemeği ile moda dünyasından özel misafirlere yakından tanıtıldı. Cesur tasarımları modern ve özel işçilikle birleştiren bu göz alıcı koleksiyon, Rabanne markasının kurucusu Paco Rabanne'ın fütüristik koleksiyonlarından ilham alıyor.

EDA TAŞPINAR 

1970'li yılların havuz partilerinin çekici havasını yansıtan koleksiyon, ışıltılı disk-o-rama elbiseler, dar katlanmış örgüler ve kokteyller için uygun olan lüks günlük kıyafetlerden oluşuyor.

GÜLEN YELMEN - GÜLCAN ARSLAN - HATİCE ASLAN - SELİM CAN ÇELİK

RABANNE H&M KOLEKSİYONU ÖZEL BİR LANSMAN YEMEĞİ İLE TANITILDI! 

H&M Türkiye, 1 Kasım tarihinde özel bir lansman yemeği ile bu eşsiz koleksiyonu moda dünyasından sınırlı sayıda misafire yakından tanıttı.

GÜLCAN ARSLAN 

İstanbul’un en popüler konumlarından biri olan, Bomonti’de bulunan Saku İstanbul’da gerçekleşen bu özel tanıtım yemeği katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Paris'te ünlüleri buluşturan göz alıcı parti: YSL Beauty-Dua Lipa Paris'te ünlüleri buluşturan göz alıcı parti: YSL Beauty-Dua Lipa

MÜGE ARPACIOĞLU

H&M Türkiye Ülke Müdürü Müge Arpacıoğlu ise koleksiyonu “H&M olarak, Kasım 2004'te Karl Lagerfeld ile yaptığımız ilk tasarımcı iş birliği ile modada bir ilk yarattık. O zamandan bu yana Versace, Balmain, Maison Margiela, Stella McCartney ve son olarak Mugler gibi sektörün büyük isimleri ile yüksek modayı daha erişilebilir hale getiren özel koleksiyonlar sunmak için iş birliği yaptık. Bu tasarımcı iş birliklerindeki amacımız modayı demokratikleştirerek herkesin ulaşmasını sağlamak.

RABANNE H&M KOLEKSİYONU

Bu sene de senenin ikinci iş birliği için Rabanne ile bir araya geliyoruz. Bu çok ışıltılı ve yüksek enerjili koleksiyon Rabanne markasının kurucusu Paco Rabanne'ın fütüristik koleksiyonlarından ilham alıyor.” şeklinde anlattı.

TÜLİN ŞAHİN 

Saku İstanbul, Asya kültürünün dokularından ilham alarak sunduğu birbirinden lezzetli menüsü ile misafirlerin büyük beğenisini kazandı. 

HATİCE ASLAN

Davete katılanlar arasında Ece Sükan, Eda Taşpınar,Gülcan Arslan, Tülin Şahin, Ahu Yağtu, Hatice Aslan, Begüm Kütük ve Pınar Tezcan yer alıyordu.

BEGÜM KÜTÜK 

Rabanne H&M Koleksiyonu 9 Kasım itibari ile H&M İstinye Park mağazası ve hm.com'da online olarak satışa sunulacak.

PINAR TEZCAN - AHU YAĞTU 

Editör: MURAT ÖZER