İstanbul Boğazı’nın büyülü manzarasına eşlik eden ve geniş terasında yaz mevsiminin tüm canlılığını yansıtan Four Seasons Hotel Bosphorus, Gigii’s ile gerçekleştirdiği etkileyici moda etkinliğinde lezzet ve eğlenceyi buluşturdu. 

TAREK MOURAD - GÜLNUR GÜNEŞ ÇELİK

Gülnur Güneş’in Kreatif Direktörlüğünde hazırlanan Gigii’s’in 2022 İlkbahar Yaz Koleksiyonuna ait tasarımların ve plaj şıklığının sergilendiği davette konuklar Four Seasons Hotel Bosphorus’un benzersiz terasında keyifli saatler geçirdi.

HATİCE ŞENDİL - GÜLNUR GÜNEŞ ÇELİK

Havuz başında gerçekleşen eğlenceli partide Son De Cuba dansa davet eden canlı performanlarıyla, Murat Tokuz ise müzikleriyle yazın ritmini ve enerjisini davete yansıttı. 

Four Seasons Hotel Bosphorus yaz aylarının enerjisini davetleri ile renklendirmeye devam ediyor.

MELİS SEZEN 

Otel 3 Haziran’da, Boğaz’ın maviliklerine bakan eşsiz terasındaki havuz başında Gigii’s markası iş birliği ile düzenlediği ‘Yaza Merhaba’ daveti ile misafirlerine moda, lezzet ve müziği bir arada sundu. 

ECE VAHAPOĞLU

ZEYNEP TOKER

Gigii’s 2022 İlkbahar Yaz Hazır Giyim Koleksiyonunda yer alan ‘Day Time Sky’ Koleksiyonu nerede olursa olsun gününü yaşayan kadınlara yönelik tasarlanmış parçalardan oluşuyor.

MELODİ ELBİRLİLER TÜRKMEN

Tasarımcı bu koleksiyonda yer alan stilleri ‘bugün bunu giymeliyim parçaları’ olarak tanımlıyor. Koleksiyonda rahatlıkla giyilebilir ve denemeksizin satın alınabilecek parçalar dikkat çekerken, kumaşta da en iyi deneyimi vadeden Gigii’s elbiseleri ve tasarımları rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor.

İLKEM ÖZTÜRK

Mutlu bir kadını yansıtan koleksiyon farklı vücut şekillerine göre tasarlanan süper miniler, maksiler, palazzo paçalar, volümlü kollar aynı zaman da romantik kesimler ve ketenlerden oluşuyor. 

NİL NİNAT

Koleksiyon sunumunda sergilenen ‘Island of Moon’ isimli diğer koleksiyon ise yeni aydan ilham alan ve markanın ilk kez bu sene sunulan plaj giyim parçalarından oluşuyor. Şık ve iddialı tasarımlardan oluşan koleksiyon her yaşa hitap ediyor. Koleksiyonda kuvvetli parlak desenler ve kumaşlarla ayın şekillerinden oluşan crop detaylar ön planda.

Mayolar, plajda ve bir jean veya etek ile kombinlenerek günlük yaşamınızda kullanabileceğiniz şekilde şıklığınızı yansıtıyor. Tasarımlar modayı seven, takip eden, cool, neşeli ve güncel çizgileriyle kalpleri fethediyor.

HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE

Son De Cuba’nın canlı performansı ve ünlü DJ Murat Tokuz’un müzikleriyle havuz başında yazın ritmini yaşayan davetliler, Gigii’s İlkbahar Yaz 2022 koleksiyon tasarımları ile sahil modasının en güzel örneklerini keşfettiler.

YASEMİN ŞEFKATLİ TATLISES

Özel davete Hatice Şendil, Melis Sezen, Yasemin Şefkatli Tatlıses, Aslıhan Güner, Ege Kökenli, Burak Sağyaşar, Doğuş Çabakçor, Hande Gülşen Yontunç, Hazal Filiz Küçükköse, Beste Kanar, Deren Talu, Ece Vahapoğlu, Ezgi Fındık, Gamze Erçel, Selin Yağcıoğlu, Ece Tuncel, Gizem Sarı Tekin, Nil Ninat,  Melodi Elbirliler, Eliz Fındık, Begüm Özer, Pelin Kaya, Talia Kalpakçıoğlu,  İlkem Öztürk, Tuğçe Postoğlu, Pınar Erez, Burçin Ör, Pınar Genç, Ebru Erberdi, İrem Güreli, Ayşegül Boz Şeynova, Fatma Nur Doğan, İpek Köse, Pınar Erez, Ezgi Kural, Eylem İpek, Arzu Kunt, Ayşe Burcu Kaya ve Zeynep Toker gibi ünlü isimler katıldı.

ASLIHAN GÜNER

Birçok ünlü ismin tercihi Gigii’s markasının tasarımları ile yaz modasını izleyen misafirler, davette Four Seasons Hotel Bosphorus’un Executive Chef’i Görkem Özkan ve ekibi tarafından hazırlanan ve otelin deneyimli ekibi tarafından sunulan ‘The Club’ın yaratıcı menüsü ile lezzet dolu saatler geçirdi. 

EGE KÖKENLİ

Editör: MURAT ÖZER