Nigar Helmi'den Monik İpekel'e övgü dolu sözler Nigar Helmi'den Monik İpekel'e övgü dolu sözler

Doç. Dr. Müge Yazgan, Anneler Günü için kızı Manolya ile olan resimlerini sosyal medya hesabından duygularını yazıp paylaştı.

MÜGE YAZGAN - MANOLYA YAZGAN 

Müge Yazgan, Anneler Günü dolasıyla sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Doğan çocuk büyür, çocuk yetiştirmek ayrı bir meziyettir. Çözüm odaklı kendini geliştiren vizyon sahibi ve dinamik olması için elinden geleni yapan ailelerin çocukları umut ışığı hiç sönmeden hep ileri doğru adımlar atmak üzere hayata tutunurlar.

Pamuklarda büyüyen değil zorluklarla da başa çıkabilen çocuklar yetiştirmek gerekir. bu nedenle helikopter Anne ve baba olmaktansa çocuğun kendi sorumluluklarını bildiği, kendi başarılarından zevk aldığı bir pozisyonda yaşam içerisinde ilerlemesi gerekir. Yön verici olarak doğru hedeflere zamanında ulaşması için proaktif bir görüşle iyi bir perspektifle hatalarından ders çıkarmasını öğrenmesi için ebeveynler olarak arkalarında yanında dur durmak yeterli olacaktır. Kızımız Manolya’nın insani değerleri bilen, dinamik, aktif, sorunlara doğru pencereden bakan, etrafındaki kişiler ve onlarla kurduğu ilişkilerle seçimlerinde başarılı olan bir birey olması bizim için gurur vericidir. Akademik hayatındaki başarılarını iş hayatına da taşıyarak doğru adımlarla, kurduğu harika beşeri ilişkilerle yolunda ilerlemektedir. Ülkemize milletimize hayırlı bir evlat yetiştirdiğimiz için biz de annesi ve babası olarak ayrı bir onur duyuyoruz. Tüm gençlerin yolları bahtları açık olsun" dedi. 

Editör: Admin Admin