Nasdaq, borsa yatırım uygulamaMidas'ı, New York Times Meydanı'ndaki binasının ekranından "Nasdaq En Hızlı Büyüyen Türk Yatırım uygulaması Midas’ın yalnızca 12 ayda 500 Bin Kullanıcıya Ulaşmasını Kutlar!" ifadesiyle tebrik etti.

Amerikan borsaları ve Borsa İstanbul’a tek uygulama üzerinden yatırım yapma imkanı sunan Midas'ın, 2022'de 10 kat büyüyerek 500 bin kullanıcıya ulaşması, Amerika'da da ses getirdi. Nasdaq, Midas’ın Amerikan Borsalarının ardından Borsa Istanbul hisselerinin de uygulamaya gelmesiyle büyümesini, New York Times Meydanı’ndaki binasındaki dev ekrandan kutladı.

Midas, 2022 yılında kullanıcı sayısını 10 katına çıkararak 500 bin kullanıcıya ulaşırken, işlem hacmini ise 27 katına çıkardı. Büyüme rakamları kadar kullanıcı deneyimini iyileştirme adına yaptığı hamlelerle de dikkati çeken Midas, aynı zamanda Nasdaq ile veri sağlayıcılığı iş birliğini genişleterek canlı veri akışında yeni bir dönem başlattı. ABD Borsalarındaki en hızlı canlı verileri, Türkiye’deki kullanıcılarına ücretsiz ulaştıran tek aracı kurum olarak öne çıktığı görüldü. 

"BİZİ TERCİH EDEN 500 BİN KULLANICIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ" 

Midas CEO'su Egem Eraslan ise kullanıcılarına teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Hisse alım satımını en avantajlı ve zahmetsiz şekilde yapabileceğiniz platform olmak için yaptığımız çalışmalarla çok başarılı bir yılı geride bırakıyoruz. Bizi hedeflerimize yaklaştıran pek çok yenilik yaptık ve kullanıcılarımızdan aldığımız güzel tepkiler de büyüme rakamlarımıza doğrudan yansıdı.  Başarılarımızın dünyanın en büyük borsası Nasdaq tarafından da takdir görmesi bizim için çok kıymetli. Bizi tercih eden 500 bin kullanıcımızın her birine teşekkürlerimi sunuyorum. Midas olarak kullanıcılarımızın Amerikan borsaları ve Borsa İstanbul’daki deneyimlerini zenginleştirmek ve uygulamamıza diğer yatırım araçlarını da ekleyerek kullanıcılarımızın tüm yatırım ihtiyaçları için tek platform olma yolunda çalışmalarımıza 2023 yılında da devam edeceğiz."

Editör: MURAT ÖZER