Bu yıl anneleriniz için en özel hissettirecek hediyeler Tom Ford Beauty’de. Birbirinden eşsiz kokularıyla Anneler Gününe lüks bir dokunuşu katacak parfümlerle annelerinizi şımartın!..

Black Orchid

Black Orchid’in zengin notalarının ahenkli uyumu ve cezbedici kokusuyla, Tom Ford modern ve zamansız bir dünyanın kapılarını aralıyor. Çizgi kabartmalı siyah şişesindeki Black Orchid, ikonik tarzı ve romantik çekiciliği ile arkasında baş döndürücü bir etki bırakıyor.

 50ML 2.530 TL

100ML 3.490 TL

Lost Cherry

Siyah kiraz likörünün badem, Türk gülü ve yasemin aromalarıyla zenginleştirilmesiyle hazırlanan Tom Ford Beauty’nin ikonik kokusu Lost Cherry dalından henüz koparılmamış bir meyve kadar canlı ve güçlü bir koku sunuyor. Acı badem kiraz likörünün yarattığı tezatlık tüm duyuları harekete geçiriyor. İçeriğindeki kiraz notalarından ilhamla renklendirilen bordo şişesi Lost Cherry’e lüks bir görünüş katıyor. 

50ML 6.530 TL 

100ML 9.180 TL 

Jasmin Rouge 

Jasmin Rouge, çiçeğin büyüleyici yolculuğunu ortaya çıkarıyor. Ender bulunan Arap Yasemini, adaçayı ve baharatlarla kokuya beklenmeyen bir karışım katar. 

50ML 4.490 TL 

100ML 6.820 TL

Tom Ford Eye Quad 

Üstün ürün teknolojisiyle geliştirilen 4 farklı renk, mat, saten, ışıltılı ve metalik bitişle buluşuyor! Dağılmayan ve akmayan bir formüle sahip kremsi, uzun süre kalıcı tonları; tek bir dokunuşla gözlerinizi daha çekici bir hale dönüştürecek. 

De la Creme 1.825 TL

Lip Color

Scarlet Rouge, kırmızısının ilhamını tanrıçalardan alıyor. Soya tohumu ekstresi, Brezilya muru muru yağı ve papatya yağı gibi nadir bulunan, çok değerli egzotik içeriklerle zenginleştirilmiş özel renk pigmentleri ve ultra kremsi dokusu ile pürüzsüz bir uygulama sağlar.

Scarlet Rouge 1.350 TL

Tom Ford Body Oil

Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil, sizi güneşin teninizi ısıttığı yaz günlerine götürecek. Bu ipeksi ve hafif yağ, cildi altın ve platin ışıltılar ile aydınlatıyor. Büyüleyici koku, amber ve sandal ağacıyla harmanlanan beyaz çiçeklerle teninize pürüzsüz bir görünüm verir.

 Soleil Blanc Shimmering 2.175 TL 

Editör: MURAT ÖZER